UUSIMMAT

Ylistetty Crash Team Racing saa uutta pelisisältöä huomenna käynnistyvällä Grand Prix -kaudella

02.07.2019 16:00 | Muropaketin toimitus

Crash Team Racing Nitro-Fueled saa toivottua lisäsisältöä verkkomoninpeliin. Grand Prix tuo peliin myös uuden radan ja pelihahmon.

20-vuotiaan klassikkopeli Crash Team Racingin äskettäin julkaistu uusintaversio Nitro-Fueled sai Muropaketin arviossa lähes täydet pisteet, mutta kriitikkomme harmitteli turhan köykäistä verkkopeliä. Jo nyt Beenox-studio ja Activision tuovat kuitenkin lisää puhtia juuri verkkopeliin, sillä huomenna 3. heinäkuuta käynnistyy Crash Team Racingin ensimmäinen moninpelikausi.

Kaudet kulkevat CTR:ssä nimellä Grand Prix, ja niistä ensimmäinen on Nitro Tour, joka kestää aina 28. heinäkuuta saakka. Nitro Tour tuo peliin uuden kilparadan sekä uuden avattavan pelihahmon, Tawna Bandicootin. Nitro Tourin aikana pelaajat ansaitsevat pisteitä suorittamalla GP-haasteita, ja näillä pisteillä voi sitten avata uutta pelisisältöä, kuten uusia kilpa-autoja. Nitro Tourille osallistuminen on ilmaista kaikille pelin ostaneille.

Activisionin blogissa paljastetaan myös, että Nitro Touria seuraa Back N. Time -kausi omine sisältöinen, ja sitä seuraavalla kolmannella kaudella peli saa myös yllättävän vierailijan: Spyro the Dragon -sarjasta tutun lohikäärmesankarin.

Alta näet Nitro Tourin trailerin. Crash Team Racing Nitro-Fueled on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.