Ylistetty What Remains of Edith Finch ilmestyy ensi viikolla Xbox Onelle

15.07.2017 19:48 | Muropaketin toimitus | 1

Indiehelmi What Remains of Edith Finch ilmestyy Xbox Onelle. Kehuttu peli tutustuttaa pelaajan Finchin suvun eriskummallisiin tarinoihin, joista jokainen päättyy kuolemaan.

Huhtikuussa PlayStation 4:lle ja PC:lle ilmestynyt tarinapeli What Remains of Edith Finch ilmestyy viimein myös Xbox Onelle. IGN raportoi, että ylistetty indiepeli saapuu Microsoftin konsolille keskiviikkona 19. heinäkuuta.

Unfinished Swan -taidepelistä (2012) tunnetun Giant Sparrow -studion kehittämä What Remains of Edith Finch on tarinallinen ensimmäisen persoonan seikkailu, jossa vanhan Finchin suvun viimeinen perillinen saapuu tutkimaan sukukartanon kummallista historiaa. Pelin aikana pelaaja pääsee kokemaan kaikkien perheenjäsenten tarinat ja kolkot kohtalot.

What Remains of Edith Finch on saanut kansainvälisessä mediassa käytännössä yksinomaan kehuvia arvioita, ja Metacriticissä sen keskiarvo onkin peräti 88. Muropaketin kriitikko antoi arviossaan pelille 4,5 tähteä, ja kirjoitti muun muassa näin:

”Jos se ei vielä käynyt selväksi, on What Remains of Edith Finch hyvin surumielinen kokemus. Lopulta parasta siinä eivät olekaan ohjaaja Ian Dallasin kerronnalliset ratkaisut, kaunis ulkoasu tai Fargo-sarjasta tunnetun Jeff Russon upea musiikki, vaan se, että tarina onnistuu luikertelemaan ihon alle ja jättää tunteen, joka säilyy mukana pitkään. Samalla tuntuu siltä, että pelin pariin tulee varmasti palaamaan uudelleen.”

Alta näet pelin trailerin.