Ylistetty SoulCalibur VI saa yllättävän vahvistuksen Nier: Automata -toimintaropesta

29.10.2018 13:40 | Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestyneen Nier: Automatan sankari 2B liittyy Bandai Namcon kehutun kamppailupelin hahmogalleriaan.

Bandai Namco Entertainmentin pitkäikäinen kamppailupelisarja SoulCalibur sai lokakuussa uuden osan, jolle liikeni Muropaketin arviossa melkein täydet pisteet. Pelissä on jo ennestään vierailijana The Witcher -sarjan sankari Geralt, mutta nyt fantasiamaailmaan sijoittuva mättöpeli saa vielä yllättävämmän vierailijan.

VG24/7 nimittäin kertoo, että viime vuonna ilmestyneen Nier: Automatan sankari 2B saapuu vahvistamaan pelin ennestään laajaa hahmovalikoimaa. Androiditaistelija saapuu peliin oman areenan ja taustamusiikin kera, ja hahmon kerrotaan kuuluvan myös SoulCalibur VI:n kausikorttiin. Hahmovahvistuksen tarkkaa ilmestymispäivää ei ole paljastettu, mutta alta näet 2B:n julkistustrailerin.

Nier: Automatan hahmolisäys merkitsee yhteistyötä toimintaroolipelin julkaisseen Square Enixin ja Bandai Namcon välillä. Tämä herättääkin kysymyksen, voisiko muitakin Square Enixin hahmoja saapua peliin? Ehkäpä jopa Final Fantasy -sarjan hahmoja? Mistään tällaisesta ei ole toistaiseksi edes huhuja liikkeellä, mutta mahdottomalta se ei vaikuta.

SoulCalibur VI on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.