Samsung paljastanut Galaxy S III:n nimen jo useampaan otteeseen

Samsung Galaxy

Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy-huippumallia koskeva huhumylly jatkaa kiihtymistään kuun vaihteen jälkeen tapahtuvaa julkaisua kohti, mutta spekuloinnit laitteen virallisesta nimestä voidaan nyt lopettaa. Aiemmin “uudeksi-” tai “seuraavaksi Galaxyksi” kutsuttu laite on nimittäin vahvistunut Samsungin toimesta kolmeenkin eri otteeseen Galaxy S III:ksi. Vielä kuitenkin jää arvailujen varaan, kirjoitetaanko numero arabialaisessa vai roomalaisessa muodossa.

Ensimmäisenä GT-i9300 Galaxy S3 -mallinimi ilmestyi Samsungin Kies-yhteysohjelman tietokantaan pari päivää sitten. Samsung käytti samaa nimitystä myös Google Play Storessa Unpacked Event -sovelluksen kuvauksen hakuoptimoinneissa, joka kuitenkin poistettiin myöhemmin. Kiesissä näkyy myös ensimmäinen virallinen Galaxy S III:n kuva, joka on kuitenkin niin pieni, että siitä pystyy havaitsemaan lähinnä viidessä sarakkeessa sijaitsevat kuvakkeet Galaxy Noten tapaan.

Viimeisin lipsahdus tapahtui eilen Samsungin ensimmäisen neljänneksen tulosjulkistuksen yhteydessä, kun varatoimitusjohtaja Robert Yi mainitsi Galaxy S III:n nimen useaan otteeseen. Hän mainitsi mm. Samsungin odottavan Galaxy S III:n olevan suosituin älypuhelin yrityksen historiassa. Lisäksi kysymysosiossa Yi vastasi globaalin myynnin aloittamisen olevan mahdollista Galaxy S III:n kohdalla.

The Verge, Samsung exec confirms Galaxy S III / S3 name

Android Community, Galaxy S III spotted in Samsung Kies

Android Community, Samsung UNPACKED 2012 app hits the Google Play Store

Juha Kokkonen

Kommentit

4.

6: Niin, vahingossa tai tahallaan. Muilta Samsungin edustajilta tuota nimitietoa ei kuitenkaan ole vielä kysymällä saanut.

Vastaa tähän
5.

Tuskin se toimitusjohtaja vahingossa “lipsauttaa” useaan kertaan sitä nimeä..

Vastaa tähän
6.

4: Ei toki softapainikkeita, mutta ICS ei myöskään käytä tuota valikkopainiketta laisinkaan. ICS:n toimintopainikkeita ovat paluu, koti ja viimeisimmät sovellukset – ovat ne sitten fyysisiä tai softanäppäimiä. Toki on pieni mahdollisuus, että Samsung on käyttänyt samaa TouchWiz-versiota, kuiten GS2:ssa, jolloin tuo valikkopainike on kikkailtu toimintaan Gingerbread-hengessä. Toivottavasti kuitenkin ei.

Vastaa tähän
7.

@3 Jos pitävät sitä ominaisena Galaxy linjalle. Eihän se ICS tarkoita, että niitä softapainikkeita tarvitsisi pakolla käyttää ;D. Itse pidän noista kapasitiivisista painikkeista, vaikkakin ICS:n painikkeet ovat muokattavuuden takia universaalisempia.

Vastaa tähän
8.

3: Android 4.0:ssa ei käytetä enää tuota vasemmanpuoleista valikkopainiketta, joten sen osalta vaikuttaa epätodennäköiseltä, että olisivat sellaista vielä uudessa ICS luurissa käyttäneet.

Vastaa tähän
10.

“Kiesissä näkyy myös ensimmäinen virallinen Galaxy S III:n kuva, joka on kuitenkin niin pieni, että siitä pystyy havaitsemaan lähinnä viidessä sarakkeessa sijaitsevat kuvakkeet Galaxy Noten tapaan.”

Johtuu varmaankin siitä, että se on Noten kuva eikä SGS III:n ;).

Vastaa tähän

Kommentointi on suljettu.