Samsung veti siniset Galaxy S III -puhelimet takaisin valmistusvian vuoksi

29.05.2012 21:10 | Juha Kokkonen

Pebble Blue

Samsungin uuden huippumalli Galaxy S III:n myynti alkoi tänään pienen takaiskun saattelemana. Yritys joutui nimittäin vetämään takaisin puhelimen sinisen ”Pebble Blue” -version johtuen ilmeisesti tuotantolinjalla tapahtuneesta virheestä. Samsung kertoo virallisessa tiedotteessaan, että täyttääkseen korkeimmat laatustandardit Pebble Blue -version saatavuus on heikkoa seuraavien 2-3 viikon ajan. Samsung lupaa tekevänsä kaikkensa, että sinisiä laitteita saadaan asiakkaiden saataville mahdollisimman pian.

GSMArenan saamien sisäpiiritietojen mukaan saatavuusongelmien syynä on laitteen etu- ja takakuoren valmistuksessa sattuneesta virheestä. Ilmeisesti etu- ja takakuoren sinisen sävyt eivät ole olleet samat ja asia on huomattu osittain vasta jälleenmyyjäportaassa. Nyt Samsung vetää siis takaisin jo toimittamansa laitteet vaihtaakseen kuoret oikean värisiin.

TaskuMuron nopean nettitutkimuksen mukaan valkoista versiota näyttäisi olevan saatavilla ainakin suurimmilla jälleenmyyjillä, mutta Pebble Blue -versiota ei löydy toistaiseksi ainakaan Verkkokaupan, Gigantin tai Jimm’s PC-Storen valikoimista. Sinistä versiota kaipaaville saattaa siis olla luvassa parin viikon odotus.

Samsung ei ole ainoa värillisten mallien viivästyksistä kärsinyt älypuhelinjätti, sillä Apple joutui aikoinaan lykkäämään valkoisen iPhone 4:n toimituksia kuukausilla valmistusongelmista johtuen.

GSMArena, EXCLUSIVE: Why the Pebble Blue Galaxy S III is delayed

Keskustelu

Epäilen että se väristä johtu. Muuten nokkela markkinointi mies olis vaan keksiny et tuodaan uus kaksvärinen malli, joka olis mahdollisesti 100-50€ halvempi, nii ihan taatusti menis kaupaksi, eikä tarvis lähetellä luureja toisellepuolen maapalloa kuorien takia. Luultavasti menis ilman alennustakin, mutta ainakin sen kanssa menis.

Varmaan ottaa Samsungia päähän, kun on jo varmaan yli miljoona noita valmistettu :D.

Rahaa menee. Olisko noita heikkolaatusia malleja sit halvempaan hintaan saatavilla?

Kaikkialla puhutaan vaan valkoisesta ja sinisestä mutta ei missään ”tummasta” jonka tilasin Saunikselta.

Itse kävin kauppakadulta hakemassa valkoisen S3 tuossa klo 17 pintaan. Ja silloin taisi vielä muutama jäädä. Joten heti jos aamusta menee niin luulisi saavan vielä :)

DNA-kaupasta Jyväskylän Kauppakadulla taas sai valkoista ilman varauksia suoraan mukaan. Huhupuheet kertovat jopa, että liikkeen sulkeutuessa muutamia jopa jäi myymättä….

Tänään piti hakea valkoinen malli.
Elisa shopitissa kertoivat, että laitteita ei ollut heille saapunut lainkaan.

Kummallista.

Muropaketin uusimmat