Scytheltä myös 140 mm versio uusista GlideStream-tuulettimista

TaskuMuro uutisoi viime keskiviikkona Scythen uusista 120 mm GlideStream-sarjan tuulettimista ja nyt yritys on esitellyt samaan tuoteperheeseen myös 140 mm mallit. 120 mm mallien tapaan myös 140 mm mallit ovat jatkokehiteltyjä Scythen Slip Stream -sarjan vastaavista malleista. Uudistuksia ovat pienempi roottorin napa sekä suuremmat lavat. Lisäksi lavoissa on käytetty uritettua muotoilua, jonka kehutaan vähentävän ilmanvastusta.

Melutasoa laskevat auttavat myös kumilla vaimennetut kiinnityspisteet, jotka sopivat 120 mm tuuletinpaikkaan. 140 mm GlideStreamista tulee tarjolle neljä eri versiota, joista yksi on varustettu PWM-tuella. Sen kierrosnopeusalue on 500 – 1300 RPM, melutaso 13 – 30,7 dBA ja ilmavirta 37,4 – 97,18 CFM. Kiinteän nopeuden mallien kierrosluvut ovat 800-, 1200- ja 1600 RPM ja vastaavat melutasot 21,4 – 36 dBA.

140 mm GlideStreamit tulevat saataville välittömästi. PWM-mallin veroton hinta on 10 euroa ja muiden 9,90 euroa.

Scythen lehdistötiedote

GlideStream 140 -tuotesivu

GlideStream 140 PWM -tuotesivu

Juha Kokkonen

Kommentit

2.

@14
Tuulettimien melusta vois vertailun tehdäkkin. Mistään muusta osuudesta sitten ei voikkaan. Tuulettimien ilmanpaineiden yms. mittailuun tarvittais todella kalliit laitteet jos tahtois tarkkaa tulosta saada.

Ehkä niitä toki vois laittaa samaan jäähyyn kiinni ja kattoa onko niillä jotain eroa käytännön tehossa. Tuskin isoa eroa saa niiden välille jos propelli pyörii samaa nopeutta. Toki jos jollain hyvää linkkiä tarjota niin laittakaa.

Vastaa tähän
3.

Kuuma Myynti Täydellinen Screen Assembly ilman Bezel Samsung Vibrant T959 (T-Mobile), ilmainen postitus 89,49 dollaria, älä missaa: http://brzu.net/0320m

Vastaa tähän
4.

Hyviä uutisia! Oh wow! Erittäin ohut, tyylikäs muotoilu! iPhone 5 (uusi iPhone) Lisävarusteet! Nyt 30% off! Ihmiset ovat paniikissa ostavat! Pidät! http://www.esn.so/37328

Vastaa tähän
5.

Olisi mielenkiintoista saada muroartikkeli erillaisista tuulettimista ja niiden melusta. Näkis sitten käytännössä miten luvatut ominaisuudet toteutuu.

Vastaa tähän
6.

@5 Sharkoon on jo ottanut mallia golfpalloista, googleta “Sharkoon Silent Eagle”.

Scythen urien toiminnasta en tiedä, mutta tottahan on että lapojen alipaineen puolelle tulee turbulensseja kun korvaava ilma siirtyy tuulettimen pois työntämän ilman tilalle. Nuo urat todennäköisesti hillitsee juurikin tuota. Tiedä sitten onko tuosta hyötyä, mutta teoriassa voisi ollakin.

Vastaa tähän
7.

Tekisivät vaan suoraan samanlaiset kolot kuin golfpallossa.
Ja moottoriosaa voisi edelleen pienentää.

Vastaa tähän
8.

@5 samaa mieltä, pakkohan valmistajien on aina jotain uutta keksittävä pysyäkseen markkinoilla. Se on sivuseikka onko noilla urilla oikeesti mitään merkitystä, suurella todenäköisellä ei mitään vaikutusta.

Vastaa tähän
9.

1: Oikeassa olet, tuo sopii kuin sopiikin vain 120 mm paikkaan. Korjattu uutiseen.

4: Minulla kuva näkyy ainakin ihan normaalisti.

Vastaa tähän
10.

@5
onkos sulla jotain alaan liittyvää koulutusta takana vai onko nämä taas näitä hevosmiesten tietotoimiston mielipiteitä?

Vastaa tähän
11.

@2
Taisi olla tämä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/2363/dchds/Scythe-Slip-Stream-140-mm-800-rpm-14-3-db-A malli kun kaverille koottin kone ei sopinut 140mm reikäjako, vaan 120mm vaikka 140mm cooleri onkin, sopi kuitenkin ihan hyvin 140mm paikkaan jossa oli myös 120mm kiinityspaikat….

Katos kuvaa tarkemmin kiinitys reijät ei ole täysin kulmissa kun vertaa vaikka tähän http://www.verkkokauppa.com/fi/product/18079/dddxc/Cooler-Master-Excalibur-BBB-120-mm-kotelotuuletin-musta

Tossa tuo on http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/glidestream-140-pwm.html
http://www.scythe-eu.com/fileadmin/images/Fan/GlideStream-140/GlideStream-140-120_holes.jpg

Vastaa tähän
12.

@5
Kuten T.Halmeella vai… 🙂

Mitens nämä vertautuu Noctuan NF-P14:sta?

Vastaa tähän
13.

Taitaa noiden urien suurin meriitti olla pölyn kerääminen.

Vastaa tähän
14.

Kuvioinnit, urat tms. vain lapojen selkäpuolilla tuskin vaikuttavat mitään. Selkäpuolella lapaan vaikuttaa lähinnä alipaine kun taas lavan etupuolta vasten ilma törmää ja siellä ne ilmaa ohjailevat tai pyörteyttävät kuviot pitäisivät olla, jos jossain.

Kun golfpalloissa on ollut kuoppia jo ties kuinka kauan, niin luulisi niistä otetun mallia edes joihinkin lapoihin. https://www.youtube.com/watch?v=LvVuuaqCC7A

Mutta, niiden epätaisaisuuksien pitäisi nimenomaan olla lavan etupuolella. Takapuolen kuviot ovat pelkkiä koristeita.

Vastaa tähän
15.

Tuo kuva ei näy, se on jostain ihmeen otavafilestä kun muut kuvat ovat plazalta.

Vastaa tähän
16.

Tuossa on siis VAIN 120 mm kiinnitysreiät.

Vastaa tähän
17.

Ettei nyt olis vaan mennyt jyvät ja akanat sekasin? Eikös tuo juuri tarkoita että 140mm tuulettimet menee MYÖS 120mm paikkoihin? Tottakai 140mm flektit menee 140mm paikkoihinkin ihan ilman lisäkiinnityspisteitäkin? 🙂

Vastaa tähän
18.

Näin valmistajan sivuilla: “The 140 mm GlideStream fans are fitted with mounting
holes suitable for 120 mm dimensions.” Missä sanotaan, että kiinnityspisteet sopisivat myös 140mm tuuletinpaikkaan?

Vastaa tähän

Kommentointi on suljettu.