Swiftechiltä kaksi uutta H2O Elite -sarjan nestejäähdytyspakettia

20.11.2012 01:04 |

H2O-220 Elite

Yhdysvaltalainen Swiftech on julkaissut kaksi uutta nestejäähdytyspakettia H20 Elite -tuotenimen alle. Uutuusmallien mallinimet ovat H2O-220 Elite ja H2O-320 Elite, joista ensimmäisestä löytyy kahden- ja jälkimmäisestä kolmen 120 mm tuulettimen jäähdytyskenno. Swiftechin mukaan kyseessä on H2O Edge -sarjan seuraaja, joka sisältää parasta mitä yrityksellä on tarjota.

H20-320 Elite

Jäähdytyskennon kerrotaan olevan nyt entistä yhteensopivampi, sillä MCP35X-pumppu on nyt integroitu hiljattain julkaistuun Apogee Drive II -blokkiin. Nestesäiliö on sen sijaan integroituna jäähdyttimen päätyyn. Paketin mukana tulee lisäksi Lok-Seal 1/2″ x 3/4″ puristusliittimet, 1,8 metriä kirkasta letkua, Tim Mate 2 -lämpötahnaa, puoli litraa HydrX-jäähdytysnestettä, 8-kanavainen PWM-jakaja sekä 120 mm Helix PWM -tuulettimet. Tuulettimia on 220-mallissa kaksi ja 320-mallissa kolme kappaletta. Niiden speksit ovat 800 – 1800 RPM, 24,2 – 54,6 CFM ja 16 – 33 dBA.

Swiftech H2O-220 Eliten suositushinta on 239,95 dollaria ja H2O-320 Eliten vastaavasti 279,95 dollaria.

Swiftech H2O-X20 Elite Series -tuotesivu

Keskustelu

Steriili vesi ja vähän hopeaa mukaan joukkoon on ainakin toiminut itellä parhaiten kun vesijäähyjen kanssa tuli säädettyä.

[email protected] hinta-arvio perustuu vissiin siihen, että hinnat on kääntynyt suomeen yleinsä dollari=euro.

Kyllähän se jäähdytys osion yleinen mielipide on, että steriili vesi on parasta looppiin ja muuta ei tarvita (kuten myös ulkomaalaisilla foorumeilla). Glykoli on oikeen loistava kasvualusta bakteereille ja glykolia ei tulis käyttää kun jäätymispisteen alentamiseen.

Itse uutiseen – tämä taitaa olla ainot valmisvesijäähy, jossa löytyy valmiiksi hyvät tuulettimet! plussat siitä vaikka ko tuotetta muuten vaikea suositella.

5: Eipä se kovin vaikea homma ole järjestelmää pelkällä akkuvedellä täyttää, jos niin haluaa tehdä. Pidempiaikaisessa käytössä se ei ole kuitenkaan kovin järkevää korroosion ja levänkehityksen kannalta, kuten varmaan tiedätkin.

Toisekseen glykolin osuus tuossa valmiiksi laimennetussa HydrX-seoksessa ei ole kovinkaan suuri, koska jo pelkästään HydrX-tiivisteessä se on noin 30-40 %. Tietokoneen jäähdytysnesteeltä ei tarvita pakkaskestävyyttä, joten glykolin merkitys on siinä hommassa vähäinen.

Vedellä nimenomaan jäähtyy. Siksi en ymmärrä miksi noinkin tunnettu merkki jakaa vielä paketeissaan jotakin glykoli-roskaa.

2: Euroiksi käännettynä nuo hinnat ovat kylläkin 187 ja 219 euroa, joten aika kaukana ollaan 300 eurosta.

Rahalla saa, hevosella pääsee ja vedelle jäähtyy. Tosin ei ehkä meikäläisen kokoonpano

Muropaketin uusimmat