Testissä Samsung Gear S3 -älykello – pieniä parannuksia suurissa kuorissa

Älypuhelinmarkkinat eivät ole lähteneet odotetunlaiseen lentoon ja Android Wear -laitteiden osalta meneillään on suoranainen suvantovaihe. Joulumarkkinoiden harvoihin uutuusälykelloihin lukeutuu kuitenkin elo-syyskuun taitteessa IFA-messuilla esitelty Gear S3, joka perustuu Tizen-käyttöjärjestelmään. Edeltäjämallia ei ole lähdetty muuttamaan radikaalisti, mutta erojakin löytyy.

Suomessa Gear S3 saapui kauppoihin vasta kolme kuukautta julkaisun jälkeen, 2. päivä joulukuuta. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä sen saatavuus on varsin hyvä. Laite on saatavilla sekä sporttisempana Frontier-versiona että klassisempana Classic-versiona. Molempien suositushinta on 399 euroa. 3G-yhteydellä varustettua versiota ei ole myynnissä Suomessa, koska operaattorit eivät tue integroitua SIM-korttia.

Tutustumme tässä artikkelissa Gear S3 Frontierin fyysiseen toteutukseen, teknisiin ominaisuuksiin, Tizen-käyttöjärjestelmään ja testijaksolla kerääntyneisiin käyttökokemuksiin.

Pakkaus ja oheistarvikkeet

Gear S3:n pakkauksen tyyli on tuttu edeltäjämallista. Kyseessä on sylinterin muotoinen pahvirasia, jonka sisällä kello on asetettu lataustelakassaan muovikehyksen ja vaahtomuovisuojan väliin.

Kellon ohella pakkauksen toimitussisältöön kuuluu verkkovirtalaturi (5 V, 0,7 A), lyhyempi vaihtohihna, lataustelakka sekä pikakäyttöopas.

Seuraava sivu
Juha Kokkonen
Tagit: testi, Älykellot, Samsung, Gear S3
Huhuja: LG G6 saapuu odotettua aiemmin, Xiaomi Mi 6 ja Samsung Galaxy S8 myöhemminHuhut kertovat: Samsungin seuraavasta Galaxy A -sarjasta vedenkestävä

Kommentit

2.

Toimiikohan puheluihin ja viesteihin vastaaminen One Plus 3, ei siis uusimmalla versiolla?

3.
Texmax

Toimiikohan puheluihin ja viesteihin vastaaminen One Plus 3, ei siis uusimmalla versiolla?

Kyllä toimii. Viesteihin voi siis vastata vain valmiilla emojeilla tai sitten kellon näppäimistöllä. S Voice ei tuo suomenkieltä joten sanelu ei onnistu.

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla