Huawein vihjaama tuplakamerapuhelin oli Honor 6X

Huawei lupaili uutta puhelinta CES 2017 -tapahtumaan julkaisemalla Twitterissä tuplakamerasta vihjaavan kiusoittelukuvan. Puhelin on nyt virallisesti paljastettu Honor 6X -malliksi, joka tulee myyntiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Uutuudesta löytyy 5,5 tuuman FullHD-näyttö ja Kirin 655 -järjestelmäpiiri. Tarjolla on vaihtoehtoisesti joko kolme tai neljä gigatavua keskusmuistia sekä massamuistia joko 32 tai 64 gigatavua. Takakamerat on varustettu 12 megapikselin ja kahden megapikselin kennoilla. Etukamerassa on kahdeksan megapikselin kenno. Kameroiden alapuolelta takaa löytyy sormenjälkitunnistin.

Käyttöjärjestelmänä tulee olemaan Android 6.0, jonka päällä on Huawein EMUI 4.1. Ulkomitoiksi puhelimelle kerrotaan 150,9 x 72,6 x 8,2 mm, ja painoa sillä on 162 grammaa.

Huawei lupaa puhelimelle jopa kahden päivän kestoa 3340 milliampeerin akulla. Venturebeat on omissa testeissään on omissa testeissään kahden viikon jälkeen kehunut akkukestoa sen verran, että akusta saa ainakin yli vuorokauden virtaa.

Puhelimesta on osassa Eurooppaa myynnissä kolmen gigatavun keskusmuistin ja 32 gigatavun tallennustilan versio, jolla on hintaa 249 euroa. Neljän gigan keskusmuistin ja 64 gigatavun tallennustilan malli tulee markkinoille hieman myöhemmin, ja sen hinta asettuu 299 euroon.

Muropaketin toimitus
Tagit: Huawei, Honor, Honor 6X, CES 2017
Acerin CES-uutuudet: uusia Predator-pelinäyttöjä ja 10 000 euron Predator 21 XThermaltakelta RGB-valaistuja Smart Pro Bronze -virtalähteitä ja uusi Ventus X RGB -pelihiiri

Kommentit

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla