Uuden Moto G5 Plus-puhelimen speksit vuotivat erikoisella tavalla

Puhelinvalmistajien uudet suunnitelmat pysyvät harvoin salassa viralliseen julkaisupäivään saakka. Kiinan telehallintoviranomaisen puhelintietovuodot ovat jo legendaarisia, ja omat vinkkinsä uutuusmalleista ovat antaneet myös Bluetooth- ja WiFi-sertifioinneista vastaavat organisaatiot.

Lenovon uusi Moto G5 Plus on kuitenkin tullut julkisuuteen nyt hyvin erikoisella tavalla. Puhelin oli nimittäin räikeästi myynnissä Romaniassa paikallisen myyjän sivuilla.

Droid Life on verrannut ilmoituksen kuvissa näkyvää laitetta aiemmin julki tulleeseen renderöintiin, jossa piti esiintyä uusi Moto X. Kuvat ovat käytännössä identtisiä – ainoana erona on, että toinen on luotu tietokoneella ja toisesta on räpsäisty heikkotasoisia valokuvia. Ilmoituksen mukaan myynnissä on puhelin, joka ei vielä ole julkistettu mutta jonka tarkka mallinimi on XT1685. Kyseistä mallinimeä on huhuttu uudelle Moto G5 Plus -puhelimelle.

Mikäli ilmoitusteksti pitää paikkaansa, pian julkistettavan Moto G5 Plus -puhelimen tiedot ovat tällaiset: 5,5-tuumainen Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, 13 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera, neljä gigatavua keskusmuistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 3080 milliampeeritunnin akku ja Android Nougat 7.0 -käyttöjärjestelmä.

Puhelimen virallista julkistusta odotellaan Mobile World Congress -tapahtumassa. Siihen viittaa myös myyjän ilmoitus siitä, että puhelinmallia olisi virallisesti saatavilla maaliskuussa. Toinen vaihtoehto on, että se nähdään vasta myöhemmin keväällä. Niin kävi esimerkiksi edellisen sukupolven Moto G4 -puhelimelle, joka julkaistiin viime vuoden toukokuussa.

Lenovon Moto G -puhelimia myy

Alla olevasta painikkeesta pääset selaamaan Dustinin valikoimaa.

Mainos
Muropaketin toimitus
Tagit: Lenovo, Android, Älypuhelimet, Motorola, Moto, Moto G5 Plus
HMD Global julkaisi ensimmäisen Androidilla varustetun Nokia 6 -puhelimenSamsung saanee vihdoin taittuvanäyttöisen puhelimensa kauppoihin

Kommentit

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla