UUSIMMAT

150 euron täystornikotelot testissä, syksy 2014

01.10.2014 03:18 |

Täystornikoteloita testattiin Muropaketissa viimeksi vajaa vuosi sitten, kun tutustuimme Fractal Designin Define XL R2 sekä Phanteks Enthoo Primo -koteloihin. Tuolloin tarkoituksena oli vertailla kahta hieman erihintaista vaihtoehtoa. Vaikka viimeaikainen buumi on ollut selvästi pienemmissä mini-ITX- ja micro-ATX-kokoluokan koteloissa, myös kookkaammille täystorniluokan koteloille löytyy omat ystävänsä erityisesti raskaamman sarjan nestejäähdytyksen harrastajien joukosta.

Päätimme ottaa testiin mielenkiintoisimpia viime aikoina julkaistuja täystornikoteloita, mutta asetimme hintaluokaksi noin 150 euroa, eli rajasimme hintahaarukan tarkoituksella edullisemman pään vaihtoehtoihin. Siiviläämme jäi neljä koteloa Corsairilta, NZXT:ltä, Phanteksilta ja Thermaltakelta, joiden hintahaarukka asettuu Muropaketin hintavertailun mukaan noin 135-165 euron välimaastoon. Joukon tuorein tuote on heinäkuussa julkaistu Phanteks Enthoo Luxe ja iäkkäin viime vuoden toukokuussa esitelty NZXT H630:

Tässä vertailutestissä tutustumme tutun kaavan mukaan koteloiden ulkoisiin ja sisäisiin ominaisuuksiin sekä vertailemme niitä keskenään lämpötila- ja melumittausten tulosten osalta.

 

Sisältö

  1. 150 euron täystornikotelot testissä, syksy 2014
  2. Corsair Obsidian 750D
  3. NZXT H630
  4. Phanteks Enthoo Luxe
  5. Thermaltake Core V71
  6. Numeroiden mukaan, testikokoonpano, lämpötila- ja melumittaukset
  7. Loppuyhteenveto

Muropaketin uusimmat