Antec P280 & Solo II

31.01.2012 13:53 |

Vuoden 2012 ensimmäisessä koteloartikkelissa tutustutaan Antecin kahteen uutuuskoteloon, jotka sijoittuvat syömähampaiksi Antecin suosittuihin kotelomallistoihin. Molemmat kotelot tarjoavat Antecille tyypillisiä ominaisuuksia, mutta ovat silti toisiinsa nähden merkittäviltä osin poikkeavia. Antec P280 edustaa täystornikoteloita, kun taasen Solo II kuuluu miditornikoteloiden kokoluokkaan.

Antec

Antec P280 julkistettiin viime marraskuun puolivälissä ja sen toimitukset alkoivat joulukuussa. Se sijoittuu Antecin menestyksekkääseen Performance One -tuoteperheeseen ja valmistajan mukaan tarjoaa tyyliä, helppokäyttöisyyttä, hiljaisuutta ja suorituskykyä. Suomesta P280:n saa edullisimmillaan noin 130 eurolla.

Antec Solo II julkaistiin puolestaan viime syyskuun alussa ja se kuuluu Antecin Sonata-mallistoon. Antecin mukaan tyylikäs Solo II on pienempi kuin keskimääräinen miditornikotelo, mutta vastaa tiloiltaan ja ominaisuuksiltaan kalliimpia kotelomalleja. Solo II on suunniteltu alusta alkaen hiljaisuus mielessä. Antecin mukaan suunnittelussa on otettu erityisesti käyttäjäpalaute huomioon. Valmistajan suositushinta Solo II:lle on 119 euroa, mutta sitä saa Suomesta vielä muutaman euron halvemmalla.

Tutustumme tässä testiartikkelissa koteloiden rakenteeseen ja ominaisuuksiin sekä suoritamme lopuksi perinteiset lämpötila- ja melumittaukset.

 

Sisältö

  1. Antec P280 & Solo II
  2. Antec P280
  3. Antec Solo II
  4. Lämpötilamittaukset, melumittaukset & yhteenveto

Muropaketin uusimmat