Cherry julkaisi erityisesti ergonomiaan keskittyvän MX Board 5.0 -näppäimistön

27.08.2017 13:40 | Muropaketin toimitus

Näppäimistöistä ja näppäinkytkimistään tunnettu Cherry julkaisi uuden, erityisesti ergonomiaan keskittyvän MX Board 5.0 -näppäimistön. Pääosaan on nostettu reilunkokoinen rannetuki.

Näppäimistö käyttää luonnollisesti Cherryn MX-kytkimiä. Näppäimistö onkin suunniteltu Cherry MX Silent Red -kytkimille. Näissä kytkimissä on 45 gramman aktivointivoima ja lineaarisina kytkiminä ne eivät pidä tyypillistä klikkaavaa ääntä. Aktivointipiste kytkimissä on noin kaksi millimetriä ja kokonainen painallusmatka noin neljä millimetriä. MX Board 5.0 tulee kuitenkin saataville myös Cherryn MX Red, -Brown, -Blue ja -Black-kytkimillä.

Uusi suurehko rannetuki on suunniteltu antamaan näppäimistölle yhdessä tukijalkojen kanssa yhteensä kahdeksan eri mahdollista käyttöasentoa. Näppäimistön muihin ominaisuuksiin kuuluu täysi N-key rollover ja anti-ghosting sekä jokaiseen kytkimeen sisällytetty valkoinen taustavalo. Myös näppäimistön fontti on suunniteltu uusiksi kahden saksalaisen typografian ammattilaisen kanssa.

Näppäimistö on jo myynnissä ja sen suositushinta on 159 euroa.

Muropaketin uusimmat