Colorfulilta vesijäähyllinen iGame GeForce GTX 1080 Ti Neptune W -näytönohjain

14.07.2017 14:55 | Muropaketin toimitus

Colorful on esitellyt sisäänrakennetulla vesiblokilla ja jäähdyttimellä varustellun iGame GeForce GTX 1080 Ti Neptune W -näytönohjaimen.

Uudessa näytönohjaimessa kellotaajuus lähtee grafiikkapiirille tyypillisesti 1594 megahertsistä ja Boost-kellotaajuus on 1708 megahertsiä. Muisti toimii oletusnopeudella.

Techpowerupin Computex-messuilta keräämien tietojen mukaan näytönohjaimesta löytyy kuitenkin BIOS-kytkin, jonka avulla voisi aktivoida reippaan ylikellotuksen sisältävän asetusprofiilin. Lisäksi WCCFTechin raportoimien tietojen mukaan näytönohjaimessa olisi 18-vaiheinen virransyöttö, joka povaa hyvää ylikellotuspotentiaalia.

Sisäänrakennettu vesihjäähdytysjärjestelmä on nimeltään Shielizer Cooler. Siihen kuuluu näytönohjaimeen kiinnitetty vesiblokki ja 240 millimetrin jäähy kahdella 120 millimetrin tuulettimella. Trendin mukaisesti mukana tulevat tuulettimet ovat valaistu RGB-LED -valoilla, joita voi hallita iGame-Zone II -ohjelmiston kautta.

Techpowerup uutisoi myös näytönohjaimen virallisesta julkistuksesta. Julkistuksen oheessa ei kerrottu hintaa mutta suomessa vesijäähdytyksen sisältävät GeForce GTX 1080 Ti:t maksavat yli 1100 euroa ja muualla euroopassakin hinnat ovat vähintään tuhannen euron korvilla.