UUSIMMAT

Esittely

18.09.2019 20:00 | Antti Voutilainen

Esittely

L33t Gaming julkaisi jo keväällä kolme uutta pelituolia E-Sport Pro -sarjaan. Kesän aikana kokeiltavaksi otettu tuoli on malliltaan Excellence.

Tuolin ulkomitoiksi ilmoitetaan 86 x 72 x 525,5 senttimetriä. Painoa tuolille on kertynyt 24 kiloa. Tuolille asetettu painorajoitus on 150 kiloa, kun samaan aikaan julkaistuissa sisarmalleissa painorajoitukset ovat korkeammat eli 165 ja 180 kiloa.

Tuolin istuinosan pintamateriaalit ovat pääasiassa keinonahkaa. Lisäksi istuinosaa ja selkänojaa on koristamassa muutaman sentin levyinen kaistale sametin kaltaista kangasta. Istuinosan ja selkänojan pehmusteena on hengittävä muistivaahto.

Henkilökohtaisen ergonomian vaalimista varten tuolista löytyy tietenkin kaasujousi korkeuden säätämiseen. Selkänojan saa kallistettua suurimmillaan 165 asteen kulmaan.

Lisää säädettävyyttä tarjoaa lukittava keinutoiminto. Vapautettuna tuoli keinuu vapaasti selkänojaan nojatessa. Lukitus ei täysin eliminoi keinutoimintoa, sillä lukituksesta huolimatta sallitaan muutaman asteen keinuminen.

Tuolista löytyvät 3D-käsinojat tarjoavat reilusti säätöjä.

Korkeussäädön lisäksi käsinojia voi liikuttaa kiskoillaan eteen- ja taaksepäin. Liikkumavaraa on noin 5 senttimetriä. Kolmantena säätömahdollisuutena on käsinojatasojen kolmiportainen kääntömahdollisuus. Oletuksena käsinojat osoittavat suoraan eteenpäin, mutta säädöllä käsinojat voi kääntää osoittamaan sivuille, ulospäin tuolista tai tuolia kohti. Tuolin mukana tulee vakiovarustukseen kuuluva irrotettava niskatyyny.

Tuolin selkänojan sisään on rakennettu erillinen säädettävä ristiselän tukimekanismi. Säädettävyytensä ansiosta jokainen pystyy määrittämään itselleen mieluisen asennon. Toiminto ei erotu tuolista muuten kuin säätörullan osalta. Käytännössä tuki on upotettuna selkänojaan ja se tukee mukavasti istujan ryhtiä.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Esittely
  3. Käyttökokemukset
  4. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat