UUSIMMAT

Kokeilu: Sennheiser GSP 370- ja GSP 670 -pelikuulokkeet – Valttikorttina akkukesto, toisella äänenlaatu

27.11.2019 20:00 | Joonas Koivisto

Muropaketti otti kokeiltavaksi pelikuulokkeisiin viime vuosina ahkerasti laajentaneen, mutta hifi-kuulokkeistaan vielä paremmin tunnetun Sennheiserin kaksi uutta mallia: GSP 670 ja GSP 370. Pelikuulokeparivaljakosta eniten huomiota herättää edullisemman GSP 370 -mallin lupaus jopa sadan tunnin akkukestosta.

Sennheiserin molemmat uutuudet toimivat langattomina kuulokkeina USB-vastaanottimen varassa. Tämän lisäksi GSP 670 toimii myös Bluetooth-yhteydellä. Ominaisuuden myötä molemmat kuulokkeet on tarkoitettu käytettäväksi vain Windows 10 -tietokoneen ja PlayStation 4 -konsolin kanssa.

Kahdesta testatusta mallista Sennheiser GSP 670 on kalliimpi 349 euron suositushinnallaan. Sennheiser GSP 370:n suositushinta on 199 euroa. Näihin hintaluokkiin ja niidenkin alle mahtuu todella paljon langattomia pelikuulokkeita, esimerkiksi Muropaketin edellisissä testeissä olleet Logitechin G935HyperX Cloud Orbit S, HyperX Cloud Stinger Wireless ja Steelseriesin Arctis 9X.

GSP 370:n paketti sisältää pelikuulokkeet, latauskaapelin ja vastaanottimen. Vastaanotin on huomattavasti kalliimman mallin vastaavaa isompi.

GSP 670 -pelikuulokkeiden pakkaus on samankaltainen. Se sisältää itse kuulokkeet, pienikokoisen USB-vastaanottimen ja micro-USB -kaapelin kompaktissa laatikossa. Vastaaottimessa on pieni merkkivalo, joka palaa kun kuulokkeet ovat yhdistettynä.

Molempia kuulokkeita käytetään tietokoneella Sennheiser Gaming Suite -ohjelmiston kautta. Se on hyvin pelkistetty: tarjolla on taajuuskorjain, äänenvoimakkuuden säätö, mikrofonin säädöt ja linkkisivu, jonka kautta kuulokkeiden ja vastaaottimien firmwaren saa päivitettyä.

Omituisena yksityiskohtana mikrofonin säätöjen sivuilla on visualisaatio äänestä, mutta se ei ole lainkaan reaaliaikainen ja aallot liikkuvat todella tahmeasti. Tämä voi toki korjautua ohjelmiston päivittyessä.

Muropaketin kokeilussa käymme läpi kummankin Sennheiserin uuden pelikuulokemallin olemuksen ja käyttökokemukset.

Sisältö

  1. Aloitus
  2. Olemus ja kokemukset - Sennheiser GSP 370
  3. Olemus ja kokemukset - Sennheiser GSP 670
  4. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat