Uusimmat

Kuvagalleria: Berliinin IFA-messuilla oli tunnelma paikoin kuin Linnanmäellä

03.09.2016 17:03 Tatu Junni

Berliinin IFA-messujen perjantai oli vielä verkkaisen rauhallinen, mutta toisena päivänä tapahtumassa päästiin jo jonotuksen makuun.

Varsinaisia ruuhkia ei messualueella tänäänkään nähty, mutta yleisöä oli selvästi saapunut paikalle eilistä enemmän. Tämä tietenkin oli odotettua: lauantai ja sunnuntai ovat IFA:n suosituimmat päivät – työt ja koulut pitävät leijonanosan yleisöstä poissa arkisin. Sen pahempia solmukohtia ei kuitenkaan päässyt syntymään – Oktoberfest-alueen tilanne jäi tosin tarkistamatta.

Muropaketti jatkoi eilen alkanutta vaellustaan esittelyhallista toiseen. Ensimmäisessä messukatsauksessamme peräänkuulutettuja aidosti ällistyttäviä tempauksia päästiin tänään todistamaan esimerkiksi Samsungin osastolla, jossa oli laaja valikoima erilaisia aktivoivia VR-vempaimia ja meno parhaimmillaan kuin Linnanmäellä.

Osastojen kiertelyn lomassa kävimme myös kuuntelemassa AMD:n Mark Papermasterin luentoa virtuaalitodellisuuden tulevaisuudesta. Sen annista Muropaketissa lisää syyskuun alkupuolella.

Eilisen IFA-kuvagalleriamme löytyy täältä:

Kuvagalleria: IFA 2016 -viihde-elektroniikkamessut alkoivat Berliinissä

Klikkaa kuvagalleria suuremmaksi.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat