UUSIMMAT

Mini-ITX-kotelot testissä – talvi 2015

16.01.2015 00:42 |

Mini-ITX-kokoluokan kokoonpanot ovat kasvattaneet viime vuosina merkittävästi suosiotaan ja sen myötä myös mini-ITX-emolevyille mitoitettujen koteloiden tarjonta on kasvanut suorastaan räjähdysmäisesti. Muropaketissa mini-ITX-koteloita testattiin viimeksi vajaa pari vuotta sitten, kun testissä vierailivat mallit BitFenixin, Cooler Masterin, Fractal Designin ja Silverstonen valikoimista. Viimeisen parin vuoden aikana markkinoille on esitelty liuta uusia kotelomalleja, joten päätimme ottaa testiin kolme kuluneen vuoden aikana markkinoille tullutta varteenotettavaa vaihtoehtoa.

Kysyimme testikoteloiden valintaan myös MuroBBS:n käyttäjien mielipidettä, joka lopulta myötäili varsin pitkälle toimituksen alkuperäisiä suunnitelmia. Asetimme koteloille vaatimuksiksi normaalikokoisen ATX-virtalähteen ja mahdollisimman lähelle täysikokoisen näytönohjaimen mahtumisen sekä mieluusti myös mahdollisimman hyvät tilat prosessoricoolerille. Mukaan valikoituivat lopulta Antec ISK600, Cooltek W1 ja Corsair Obsidian 250D, jotka sijoittuvat noin 60-95 euron hintaluokkaan.

Tässä vertailutestissä tutustumme tutun kaavan mukaan koteloiden ulkoisiin ja sisäisiin ominaisuuksiin sekä asetamme ne vastatusten lämpötila- ja melumittausten saralla.

 

Sisältö

  1. Mini-ITX-kotelot testissä - talvi 2015
  2. Antec ISK600
  3. Cooltek W1
  4. Corsair Obsidian 250D
  5. Numeroiden mukaan, testikokoonpano, lämpötila- ja melumittaukset
  6. Loppuyhteenveto

Muropaketin uusimmat