MK Player360 muuttaa huoneen seinät ja katon virtuaalitodellisuusnäytöiksi

15.07.2017 10:20 | Muropaketin toimitus | 2783 | 3

Virtuaalitodellisuusvierailut sujuvat tällä hetkellä asettamalla VR-lasit silmien eteen, ja poistumalla näköaistin puolesta kokonaan tästä todellisuudesta. Mikäli Mk Player360 -laitteen kaltaiset projektorit yleistyvät, saattaa VR-tulevaisuus näyttää aivan muunlaiselta.

Ainakin demovideon perusteella MK Player360 hoitaa hommansa vakuuttavasti. Miten laite sitten toimii todellisuudessa, on vielä arvoitus. VR-projektori heijastaa huoneen seinille leveyssuunnassa 180 asteen kuvaa, ja pystysuunnassa 120 asteen verran näkymää.

Valmistaja Broomx Technologies lupaa laitteen olevan käyttövalmis plug-and-play tyyliin. Ohjaaminen ja sisällön syöttäminen projektorille onnistuu mobiilisovelluksen avulla. Laite voidaan pultata kiinni seinään, tai sitä voidaan käyttää jalustan päällä. Huonekoko voi olla pienimmillään 3 x 3 metriä ja suurimmillaan 7 x 7 metriä.

MK Player360 -kokemukseen voi yhdistää myös muita kodin älylaitteita. Bgr.comin haastattelussa yrityksen johtaja Ignasi Capella kertoo esimerkiksi merelle sijoittuvasta VR-esityksestä, jossa huoneen valot muuttuvat siniseksi, ja sänky, josta esitystä katsellaan keinuu aaltojen tahdissa.

Suoraan laitteelle tehdyn erikoissisällön lisäksi sillä voi katsella esimerkiksi Google Maps -karttoja ja Street View -näkymiä. Tarjolla on myös sovellus sosiaalisen median palveluille. Sen avulla huoneen seinille voi vedellä haluamiaan some-palveluita.

Laitteen hinta tai julkistuspäivä eivät ole tiedossa, mutta lisää tietoa ilmaantunee valmistajan nettisivulle.