MK Player360 muuttaa huoneen seinät ja katon virtuaalitodellisuusnäytöiksi

15.07.2017 10:20 | Muropaketin toimitus | 3

Virtuaalitodellisuusvierailut sujuvat tällä hetkellä asettamalla VR-lasit silmien eteen, ja poistumalla näköaistin puolesta kokonaan tästä todellisuudesta. Mikäli Mk Player360 -laitteen kaltaiset projektorit yleistyvät, saattaa VR-tulevaisuus näyttää aivan muunlaiselta.

Ainakin demovideon perusteella MK Player360 hoitaa hommansa vakuuttavasti. Miten laite sitten toimii todellisuudessa, on vielä arvoitus. VR-projektori heijastaa huoneen seinille leveyssuunnassa 180 asteen kuvaa, ja pystysuunnassa 120 asteen verran näkymää.

Valmistaja Broomx Technologies lupaa laitteen olevan käyttövalmis plug-and-play tyyliin. Ohjaaminen ja sisällön syöttäminen projektorille onnistuu mobiilisovelluksen avulla. Laite voidaan pultata kiinni seinään, tai sitä voidaan käyttää jalustan päällä. Huonekoko voi olla pienimmillään 3 x 3 metriä ja suurimmillaan 7 x 7 metriä.

MK Player360 -kokemukseen voi yhdistää myös muita kodin älylaitteita. Bgr.comin haastattelussa yrityksen johtaja Ignasi Capella kertoo esimerkiksi merelle sijoittuvasta VR-esityksestä, jossa huoneen valot muuttuvat siniseksi, ja sänky, josta esitystä katsellaan keinuu aaltojen tahdissa.

Suoraan laitteelle tehdyn erikoissisällön lisäksi sillä voi katsella esimerkiksi Google Maps -karttoja ja Street View -näkymiä. Tarjolla on myös sovellus sosiaalisen median palveluille. Sen avulla huoneen seinille voi vedellä haluamiaan some-palveluita.

Laitteen hinta tai julkistuspäivä eivät ole tiedossa, mutta lisää tietoa ilmaantunee valmistajan nettisivulle.

 

Keskustelu

No mutta ei hassumpi lelu… holodeck v. 0.1. Vaatii tietysti sopivan huoneen ettei siellä ole roinaa joka puolella.

Jos huoneen kulmat pyöristäis jollain. ja tarvis 10k+ tarkkuuden

Muropaketin uusimmat