UUSIMMAT

Oletko Minecraft-pelaaja? Firma palkkaa pelin hallitsevia hyvällä tuntipalkalla

20.03.2021 20:35 | Muropaketin toimitus

Haluaisitko käyntikorttiisi merkinnän ”virtuaalinen maisemoija”? Silloin kannattaa hakea töihin brittiläiseen yritykseen.

Yritys nimeltään Whatshed? kutsuu itseään Britannian suurimmaksi ja parhaaksi puutarharakennusten osto-oppaaksi. Yrityksen aikeena on palkata Minecraft-pelissä hyvää maisemointijälkeä tekeviä työntekijöitä, jotka voivat puolestaan auttaa muita pelaajia kehittämään maisemointitaitojaan. Minecraftia paljon pelanneet ovat siis luonnollisesti rekrytointiprosessissa vahvoilla.

Palkkaa ei voi sanoa huonoksi, sillä se on 58 euroa tunti. Minecraft-maisemoinnin lisäksi työntekijältä odotetaan kommunikointitaitoja, luovuutta ja intohimoa puutarhurointiin ja ulkoiluun. Työ tehdään etänä, joten mahdollisesti paikkoja olisi vapaana ulkomaalaisillekin.

Työhön kuuluu asiakkaan Minecraft-maailman arviointi ja luovan palautteen tarjoaminen. Lisäksi työntekijän tulee luoda asiakkaalle uusia maisemointiratkaisuja, joista mahdollisesti valitaan uusi tyyli.

Whatshedin? erikoiselta kuulostava idea ei ole ainutlaatuinen, sillä Fiverr-palvelun kautta on voinut palkata Minecraft-maisemoijia jo pidempään.