Mainos

Onko muuttoaikeita? Saitko opiskelupaikan toiselta paikkakunnalta?

27.07.2015 10:44 Aki Lehti

Tuhannet opiskelijat ovat muuttamassa elo-syyskuun aikana ja se aiheuttaa useimmille meistä haasteita.

Europcar

Ensin täytyy löytää sopiva asunto, jossa on sopivasti rauhaa mutta kuitenkin keskellä kaikkea opiskelijalle sopivaa elämää. Sen jälkeen täytyy kysellä muuttoapua kavereista ja metsästää sopivaa autoa varsinaisen muuton suorittamiseen sekä aikatauluttaa muutto kaikille osapuolille sopivaksi. Tämän lisäksi pitäisi purkaa/järjestellä tavarat uudessa asunnossa ja muistaa palauttaa muuttoauto lähtöpaikkaan. Tuttua?

Yhdessä asiassa me voimme auttaa!

Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata sopivan kokoinen muuttoauto ja jättää se uuden kotiosoitteen lähimpään vuokrauspisteeseen (ns. yhdensuuntainen vuokraus). Tämän avulla säästät paljon aikaa välttämällä turhan edestakaisin ajelun ja sinä voit käyttää senkin ajan tavaroiden järjestelyyn tai muuttoavun palkitsemiseen virvokkeiden muodossa.

”Mulla alkaa opinnot Kuopion yliopistossa. Päätin pääosin kotoa viedä kalusteet vuokrakämppääni. Pakkasin Europcarin muuttopakuun tavarani Turussa ja ajelin Kuopioon, minne jätin sitten muuttoauton rautatieaseman parkkialueelle. Oli kätevää, kun ei tarvinnut varata ylimääräisiä päiviä muuttamiseen ja auton palautteluun ja uudelleen junamatkaan Turusta Kuopioon. Nyt on aikaa tutustua uuteen kotikaupunkiin”.

Muutto

Normaalisti vuokra-autojen hinnat ovat korkeimmillaan viikonloppuisin, joten muutto kannattaa toteuttaa yhdessä päivässä ja arkisin.  Uuden Europcar Onewaypaku-palvelun ansiosta voit muuttaa vaikka opiskelun aloitusta edeltävänä päivänä, koska sinun ei tarvitse palauttaa autoa lähtöpaikkaan. Lähin toimipisteemme saattaa sijaita hyvin lähellä, sillä meillä on yli 30 toimipistettä ympäri Suomen.

Esim. muutto ilman Onewaypaku-palvelua

  • Tampereelta Kuopioon, ajoa noin 300 km ja aikaa n. 5h/suunta, yhteensä n. 600km ja aikaa vähintään 10h + tavaroiden kantaminen
  • Helsingistä Ouluun, ajoa noin 600 km ja aikaa n. 9h / suunta, yhteensä n. 1 200km ja aikaa vähintään 16h + tavaroiden kantaminen esim. muutto Europcar Onewaypaku-palvelulla
  • Tampereelta Kuopioon, ajoa noin 300 km ja aikaa n. 5h/suunta ja muuttokaveri takaisin Tampereelle VR:n kautta alk. 25€
  • Helsingistä Ouluun, ajoa noin 600 km ja aikaa n. 9h / suunta ja muuttokaveri lentäen takaisin alk. 29€/suunta

Lisätietoa yhdensuuntaisesta vuokraamisesta Europcarin sivuilla.

Muuttoauton koko

Käytössäsi on lukuisia erilaisia pakettiauto vaihtoehtoja muuton suorittamiseen. Lähtökohtana on, että yksiö mahtuu perinteiseen pakettiautoon esim. VW Transporter ja kaksio VW Crafteriin.

Muutto

Neljä pienintä autoa on ajettavissa B-ajokortilla, joka on ollut voimassa vähintään vuoden.

Kesän suosituinta mainoskampanjaa muokaten: ”miksi käyttää aikaa muuhun, kun voi muuttaa”…

Tarkemmat vuokrausehdot ja vuokrahinnat alk. 89€/vrk.

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 180 autonvuokrauksen ammattilaista. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä ISO:9001 Laatusertifikaatti. Nämä sertifikaatit ovat todiste vastuullisesta tavastamme toimia sekä asiakkaiden että ympäristömme hyväksi.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat