Uusimmat

Paritesti: Logitech G810 Orion Spectrum -näppäimistö & G900 Chaos Spectrum -pelihiiri

29.04.2016 12:40 Juha Kokkonen

logitech-g810-g900-1

Tietokoneiden ohjainlaitemarkkinoiden ykkösnimi Logitech on päivittänyt G-pelimallistoaan aktiivisesti alkuvuoden aikana. Tammikuussa se esitteli langallisen G502 Proteus Spectrum -pelihiiren, joka testattiinkin Muropaketissa maaliskuussa. Helmikuussa julkaisuvuorossa oli mekaaninen G810 Orion Spectrum -pelinäppäimistö ja maaliskuun puolivälissä vuoroon tulivat samaan runkoon pohjautuvat G610 Orion -näppäimistöt.

Viimeisimpänä maaliskuun lopulla julkaistiin langaton G900 Chaos Spectrum -hiiri aivan malliston huipulle.

Logitech lähetti huhtikuun alkupuolella Muropaketin pikaiseen testiin tuoreimmista julkaisusta koostetut pelityökalut – G810 Orion Spectrum -näppäimistön sekä G900 Chaos Spectrum -hiiren. Molemmat mallit edustavat parasta, mitä Logitechin pelimallistolla on tarjota ja se näkyy myös hinnassa – paketin yhteenlaskettu hinta on noin 400 euroa.

Kun pelaajalta kysytään mielipidettä langattomista pelihiiristä, on lähes jokaisella painava mielipide asiaan. Usein ne eivät ole positiivisia. Yleisimpinä kritisoinnin kohteina ovat langattoman hiiren viive, yhteyden satunnainen pätkiminen, hiiren paino sekä akun loppuminen kesken pelisession. Tästä syystä onkin mielenkiintoista ottaa selvää, miten markkinoiden huippua edustava G900 niiden osalta selviää. Logitechin aiempia mekaanisia näppäimistöjä on kritisoitu liian villistä muotoilusta ja G810:ssä valmistaja onkin siirtynyt sen osalta huomattavasti hillitymmälle linjalle. Kytkiminä siinä käytetään edelleen Logitechin omaa Romer-G-mallia.

Tutustumme tässä artikkelissa tuotteiden tekniseen toteutukseen, ominaisuuksiin sekä käytännön toimintaan.

Sisältö

  1. Esittely
  2. Logitech G810 Orion Spectrum
  3. Logitech G900 Chaos Spectrum
  4. Logitech Gaming Software & Yhteenveto