UUSIMMAT

Esittely

21.03.2021 11:00 | Antti Voutilainen

Esittely

HyperX julkaisi Pulsefire Haste -pelihiiren viime vuoden lokakuussa. Kyseessä on HyperX:n ensimmäinen malli, joka profiloituu huippukevyeksi hiireksi.

Keveyden erottaa hiirestä jo kauaksi, sillä sen selkää ja osittain päänäppäimiäkin koristaa hunajakennorakenne. Inspiraationa näyttää toimineen Glorious PC Gaming Racen Model O -pelihiiiri.

Hiiri on on suunnattu lähtökohtaisesti oikeakätisille symmetrisestä muotoilustaan huolimatta, sillä kylkinäppäimet, eli peukalonäppäimet, ovat sijoitettu vasemmalle kyljelle.

Kylkinäppäinten lisäksi hiiren selkäpuolelta löytyy pienempi näppäin, jonka funktio on oletuksena DPI-arvon vaihtaminen.

Pulsefire Haste lunastaa huippukeveän hiiren tittelin 59 gramman painollaan. Kiinteän kaapelin kanssa yhteispaino on 80 grammaa. Hiiren ulkomitoiksi ilmoitetaan 124,2 x 38,2 x 66,8 millimetriä. USB-kaapelin pituus on 1,8 metriä.

Hiiren päänäppäimissä käytetään TTC:n pölysuojattuja kytkimiä, joille lupaillaan 60 miljoonan klikkauksen käyttöikää. Sensorina toimii Pixartin PAW3335-anturi, joka kykenee parhaimmillaan 16 000 DPI:n tarkkuuteen. Päivitysnopeuden kerrotaan olevan 1000 hertsiä, eli vasteaika on yksi millisekunti. Hiiren sisäiseen muistiin pystyy tallettamaan asetukset yhdelle profiilille.

Käyttäjällä on mahdollisuus parantaa hiiren käyttötuntumaa ja kitkaa mukana toimitettavilla kumipintaisilla teipeillä. Mukana tulee neljä teippipalaa, joista kaksi on tarkoitettu päänäppäimille ja loput kaksi hiiren kyljille. Lisäksi mukana toimitetaan ylimääräiset PTFE-tassut, jos alkuperäiset pääsevät kulumaan liialti.

Hiiressä käytetään HyperFlex-USB-kaapelia, joka on tavallista ohuempi ja joustavampi.

Hiiren asetusten hallinta tapahtuu tutuksi tulleen Ngenuity-ohjelman kautta.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Esittely
  3. Käyttökokemukset
  4. Yhteenveto