UUSIMMAT

Testissä langaton Razer Lancehead -pelihiiri – Vapauttaa kaapelista ja toimii moitteettomasti

19.01.2018 14:00 | Antti Voutilainen

Muropaketti otti testattavaksi Razerin pelihiirien lippulaivan eli langattoman Lancehead-mallin. Testissä tutustumme hiiren ominaisuuksiin sekä siihen, miten hyvin se toimii pelikäytössä.

Razer on profiloitunut vahvasti pelaajille suunnattujen oheislaitteiden valmistajaksi. Vuosien saatossa se on valmistanut monia suuren suosion saavuttaneita hiiriä, ja samalla tuotevalikoima on laajentunut huomattavasti. Hiirten lisäksi tarjolla on nyt niin näppäimistöjä, kuulokkeita, hiirimattoja kuin konsoleiden oheislaitteitakin.

Langaton pelihiiri tuli todistettua jo aiemmin Logitech G903 Lightspeed -testissä äärimmäisen pelikelpoiseksi laitteeksi. Tällä kertaa otamme selvää, selviääkö Razerin ykkösmalli pelitesteistä yhtä hyvin. Odotukset ovat kovat.

Razer Lancehead-pelihiiren virallinen hinta on 150 euroa, mutta parhaat tarjoukset ovat tiputtaneet hintaa jopa kymppejä. Razer Lancehead ei ole kuitenkaan pelihiirten kalleinta kastia. Siinä missä halvimpien langattomien pelihiirten hinnat alkavat noin 60 eurosta, nousee kalleimmissa malleissa hinta jopa 200 euroon.


Hiiren myyntipakkaus noudattaa värimaailmaltaan Razerille tuttua linjaa. Päävärit ovat vihreä ja musta. Laatikko itsessään huokuu jämäkkyydellään laatua. Ohjekirja ja muu Razerin markkinointimateriaali on sijoitettu omaan taskuunsa. Tämän alta paljastuu itse hiiri. Sen alapuolelta joutuu vielä kaivamaan vastaanottimen sekä sen ”telineen” ja 2,1 metriä pitkän USB-kaapelin.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ominaisuudet
  3. Käyttökokemukset ja testit
  4. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat