UUSIMMAT

G903-pelihiiren ominaisuudet

06.10.2017 14:00 | Antti Voutilainen

G903-pelihiiren ominaisuudet

Ensimmäisenä huomio kiinnittyi Logitech G903:n voimakkaan muoviseen ulkonäköön. Valtaosa hiirestä on mattapintaisen muovin peitossa. Keskikonsoli, josta löytyvät rulla, herkkyyden säätönäppäimet sekä rullan vapautin, on kiiltäväpintaista muovia.

Hiiren langattomuutta korostaa vielä sen yhteensopivuus langattoman Powerplay-latauksen kanssa. Logitech on helpon latauksen keskittynyt myös hiiren akunkestoon. Sen kerrotaan kykenevän jopa 32 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön, kun RGB led -valaistusta ei käytetä.

Muotoilultaan hiiri sopii vasen- ja oikeakätisille. Hiiren mukana toimitetaan kylkinäppäimet kummankin puoleiseen käyttöön. Hiiren paino yksinään on 110 grammaa, ja tämän saa kasvatettua 120 grammaan mukana toimitettavan lisäpainon myötä.

Magneettisuutta hyödynnetään myös hiiren pohjassa. Powercore-moduuli suorastaan tempautuu paikoilleen, kuten myös hiiren oma luukku, johon on mahdollista sijoittaa mukana toimitettava 10 gramman lisäpaino. Lisäpaino ei muuttanut hiiren käyttökokemusta mainittavalla tavalla. Eroa Powercore-moduulin painoon oli hyvin vaikea erottaa.

Painavammista hiiristä pitäville huono uutinen on se, ettei lisäpainoa ja Powercore-moduulia voi käyttää samaan aikaan. Valinta on tehtävä noiden kahden välillä.

Langattomassa G903-pelihiiressä sensorina toimii Pixartin optinen PWM3366-tunnistin. Tarkkuus on valittavissa 200 – 12000 DPI:n välillä.

Hiireen on esiohjelmoitu viisi eri herkkyysasetusta, joiden välillä vaihtaminen tapahtuu hiiren yläpuolella olevilla näppäimillä. Jokaisen tason voi itse säätää mieleisekseen Logitechin Gaming Software -ohjelmalla. Hiiren konepellin alta löytyy 32-bittinen ARM-prosessori. Hiiren omaan muistiin pystyy tallentamaan viisi eri profiilia asetuksineen.

Tiedonsiirtoon hiiri käyttää 2,4 gigahertsin langatonta yhteyttä ja sillä saavutetaan valmistajan mukaan millisekunnin päivitysnopeus. Päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joiden kestoksi lupaillaan 50 miljoonaa klikkausta. Hiiren ilmoitetut ulkomitat ovat 130,3 x 66,5 x 40,4 millimetriä. USB-kaapelin pituus on 1,83 metriä.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. G903-pelihiiren ominaisuudet
  3. G903-pelihiiren käyttökokemukset
  4. Powerplay -langattoman latausjärjestelmän ominaisuudet ja toiminta
  5. Yhteenveto