Uusimmat

Thermaltake Level 10 GT

19.05.2011 02:45 Muropaketin toimitus

Muropaketin kuluva kevät ja alkukesä ovat täynnä kotelotestejä ja vertailuja, sillä tämänkertainen testiartikkeli on jo tämän vuoden kolmas koteloaiheinen julkaisu ja kesäkuun loppuun mennessä on luvassa vielä kaksi koteloaiheista artikkelia lisää. Tällä kertaa tarkasteltavana on yksittäinen kotelo – Thermaltake Level 10 GT, joka seuraa Level 10 -mallin jalanjälkiä ja on palkittu ”red dot design award 2011” -muotoilupalkinnolla.

Vuonna 2009 Thermaltake esitteli BMW Designworks USA:n kanssa yhteistyössä toteutetun Level 10 -kotelon, jossa tietokonekomponentit olivat eriteltynä omiin moduuleihinsa. Design-kotelon hinta jäi kuitenkin tavallisten kuolevaisten tavoittamattomiin, sillä Suomessa siitä joutuu edelleen pulittamaan noin 600 euroa. CES 2011 -tapahtumassa tammikuussa Thermaltake esitteli edullisemman sisarmallin huippukalliille Level 10:lle. Uutuusmalli sai nimekseen Level 10 GT.

Thermaltaken mukaan Level 10 GT on suunniteltu vaativaan käyttöön – pelaajille, multimediakäyttäjille ja tietokoneharrastajille. Sen suunnittelulähtökohtina ovat olleet ilmanvaihto, käytännöllinen päivitettävyys, yleinen helppokäyttöisyys ja vetävä ulkonäkö. Muotoilussa on haettu vahvoja viitteitä Level 10 -kotelon suunnalta. Valmistaja toimitti testikappaleen tutkittavaksemme ja tässä testiartikkelissa on tarkoitus tutustua Thermaltake Level 10 GT -koteloon ulkoisesti, sisäisesti sekä perinteisten lämpötila- ja melumittausten muodossa. Suomessa Thermaltake Level 10 GT maksaa noin 250 euroa.

Pakkaus ja oheistarvikkeet

Level 10 GT on pakattu kookkaaseen mustaan pahvilaatikkoon, jonka kyljissä on tyyliteltyjä värikuvia kotelosta. Lisäksi pakkauksen kyljessä on hahmotelma 1-sarjan BMW:n keulasta, viitaten suunnitteluyhteistyöhön BMW Designworks USA:n kanssa. Pakkauksen molemmissa päissä on aukot, jotka toimivat kantokahvoina. Kotelo on suojattu pakkauksen sisällä styrox-kehyksillä. Lisäksi kotelo on pakattu muovipussin sijaan kankaiseen Thermaltaken logoilla varustettuun pussiin.

Kotelon sisälle on sijoitettu musta pahvinen rasia, jonka sisältä löytyvät kaikki oheistarvikkeet. Kotelon toimitussisältöön kuuluu ohjekirja, Thermaltaken tuotekuvasto, takuuehdot, neljä pussillista mustia ruuveja, kaksi avainta, muovisia niputuslenkkejä, kuuloketeline, piipperi sekä jatkojohto 12V-lisävirtaliittimelle.

 

Sisältö

  1. Thermaltake Level 10 GT
  2. Kotelo ulkoa
  3. Kotelo sisältä
  4. Kokoonpanon asentaminen koteloon, lämpötilamittaukset & melumittaukset
  5. Loppusanat