UUSIMMAT

Logitech G935 LightSync -kuulokkeet

10.05.2019 19:00 | Joonas Koivisto

Logitech G935 -kuulokkeet

Langattomat G935-kuulokkeet ovat kaksikosta selvästi ominaisuuksiltaan monipuolisemmat ja rakenteeltaan jämäkämmät.

Kuulokkeissa on 50 millimetrin Pro-G-kuuloke-elementit, joiden taajuusvaste on 20-20 000 hertsiä. Impedanssi äänentoistolle on 39 ohmia ja herkkyys 93 desibeliä. Mikrofonin halkaisija on Logitech G432:n tapaan kuusi millimetriä. Sen taajuusvaste on 100-20 000 hertsiä. Kuulokkeet painavat 379 grammaa.

Ulkoasultaan kuulokkeet ovat sammutettuina hillityn mustat. Sanka on samankaltaista metallia kuin johdollisessa mallissa. Kun kuulokkeet kytkee päälle, vievät reilunkokoiset RGB-valot ulkoasussa huomion. Korvakuppien tyynyt ja sangan pehmuste ovat molemmat keinonahalla peitettyjä.

Paketista purkaessa huomaa ensimmäisenä, kuinka USB-vastaanotin on mahdollista piilottaa toisen korvakupin sisään. Tämä on nokkela järjestely ja helpottaa kuulokkeiden kuljettamista esimerkiksi lanitapahtumiin.

Pakettiin sisältyy kuulokkeiden ja vastaanottimen lisäksi 3,5 millimetrin liitännän kaapeli ja micro-USB-kaapeli kuulokkeiden lataamista varten. Kuulokkeissa tarvitsee olla virtaa akussa, vaikka käyttäisi 3,5 millimetrin kaapelia.

Xbox Onella kuulokkeita joutuu käyttämään ohjaimeen kytkettävän kaapelin kautta. PS4:llä, Switchillä ja tietokoneella käyttö on helpointa USB-vastaanottimen kanssa.

Kaikki olennaiset ominaisuudet kuulokkeista löytyvät vasemmasta kupista, jossa on vierekkäin USB sekä 3,5 millimetrin -liitännät. Hallintaan löytyy myös äänenvoimakkuutta säätävä rulla, painike mikrofonin mykistykseen, kolme painiketta asetustilojen välillä vaihtamiseen sekä virtakytkin. Vasemmasta kuulokkeesta löytyvät näppäimet vaativat yllättävän voimakkaan painalluksen.

Kuulokkeiden mikrofoni löytyy sekin vasemmasta kupista. Se taittuu kätevästi piiloon haluttaessa, ja on johdollisen version tapaan mahdollista mykistää ylös nostamalla. Säätövaraa mikrofoniin saa hieman myös syvyyssuunnassa, kun mikrofonia on mahdollista vetää hieman etäämmälle kuulokkeista.

Perustuntuma G935-kuulokkeista on laadukas ja luotettava. Kaikki liitoskohdat tuntuvat jämäköiltä, ja metallisen sangan pitäisi kestää käyttöä. Ainoana ongelmana ovat kiiltävät muovipinnat, jotka keräävät sormenjälkiä ja muuta likaa todella nopeasti.

Langattomat kuulokkeet kulkevat myös kaulalla mukana huomattavasti johdollista versiota mukavammin, eivätkä purista ollenkaan.

Kuulokkeet tuntuvat reilunkokoisilta päässä. Missään vaiheessa ne eivät alkaneet puristamaan häiritsevästi, mutta niiden läsnäoloa ei tule unohtaneeksi samalla tapaa kuin kevyiden kuulokkeiden kanssa saattaa käydä.

G935-malliin pätee sama lainalaisuus kuin johdollisiin vertailukappaleisiin: Talvella ne eivät hiostaneet, mutta lämpimämmillä keleillä tai hiostavassa ilmastossa keinonahka tuskin on mukavin vaihtoehto.

Sisältö

  1. Aloitus
  2. Logitech G432 -kuulokkeet
  3. Logitech G935 LightSync -kuulokkeet
  4. GSuite-ohjelmisto
  5. Käyttökokemukset
  6. Yhteenveto