UUSIMMAT

GSuite-ohjelmisto

10.05.2019 19:00 | Joonas Koivisto

Logitech GSuite -ohjelmisto

Molemmista nyt testatuista kuulokkeista saa eniten irti Logitechin GSuite-ohjelmistolla.

Oheisohjelmiston kautta hallitaan tilaäänen asetuksia, RGB-valaistusta ja lisänäppäimien toimintaa.

Yhteistä molemmille malleille ovat äänen säätöön liittyvät välilehdet. Tilaäänen välilehdeltä kytketään 7.1-kanavainen ääni päälle tai pois ja säädetään eri alueiden äänenvoimakkuutta. Oletuksena kuulokkeet toimivat stereona. Eri efekteillä voi lisäksi hieman säätää ääntä. Mahdollisuutena on luoda kolme eri profiilia eri käyttötarkoituksiin.

Kumpaankin kuulokeversioon on tilaääneksi valittavissa DTS Headphone X 2.0 -versio, jos ohjelmistot eivät valmiiksi toista tilaääntä.

Taajuuskorjaimen väilehdeltä löytyy useita valmiita taajuuskorjaimen asetuksia ja mahdollisuus luoda itse oma taajuuskorjain.

Langattoman mallin kanssa voi lisäksi säätää kuulokkeista löytyvien kolmen erillispainikkeen toiminnat. Mahdollisuuksiin kuuluu järjestelmätoimintojen ja makrojen lisäksi Overwolf-, Discord- ja OBS-ohjelmistojen tiettyjen komentojen tallentaminen suoraan kuulokkeiden näppäimiin.

Yhtenä välilehtenä on myös RGB-valaistuksen säätö. Tarjolla on erilaisia valmiita efektejä, jotka toimivat yhteen myös muiden Logitechin samaa oheisohjelmistoa käyttävien laitteiden kanssa.

GSuite on oheisohjelmistoksi hyvä ja selkeäkäyttöinen kokonaisuus, joka ansaitsee positiivisen maininnan erityisesti runsaista ja selkeistä ääniasetuksista.

Sisältö

  1. Aloitus
  2. Logitech G432 -kuulokkeet
  3. Logitech G935 LightSync -kuulokkeet
  4. GSuite-ohjelmisto
  5. Käyttökokemukset
  6. Yhteenveto