Yhteenveto

05.02.2020 18:00 Antti Voutilainen, Kai Taipale

Yhteenveto

HyperX Pulsefire Dart suoritutui testijaksosta vähintäänkin hyvin paperein. Ydintehtävässään hiiri suoriutui varsin mallikkaasti. Hiiren käytössä ei ilmennyt ongelmia, jotka olisivat käyttöä häirinneet.

Ainoastaan hiiren akkukesto led-valojen kanssa osoittautui odotettua heikommaksi. Valaistuksen kanssa akkukesto oli noin 32 tuntia. Ilman valaistusta tehokasta käyttöaikaa oli taas 307 tuntia. Tässä tapauksessa on vaikea puhua led-valaistuksen puolesta. Hiiri on näyttävä ilman valaistustakin, joten voikin sanoa, että ilman led-valoja hiiri olisi ansainnut kiitettävän arvosanan.

Pelikäytössä hiiri soveltuu käytännössä kaikenlaisten pelien pariin. Toki MOBA-pelit pitää laskea pois joukosta, sillä kuusi näppäintä ei välttämättä riitä MOBA-pelaajien tarpeisiin. Hiiri täyttää tehtävänsä niin nopeatempoisissa peleissä kuin seesteisemmissä.

ChargePlay Base Qi Wireless Charger -latausalusta hoitaa tehtävänsä kunnialla. Sillä lataa samanaikaisesti niin hiirtä kuin puhelinta, tai vaikka puhelinta ja kuulokkeita. Useiden langatonta latausta tukevien laitteiden omistajalla tästä on siis paljonkin iloa.

Ulkonäön puolesta kehityskohteena voisi olla se, että latausalustassa ilmaistaisiin tarkemmin, että kyseessä on Qi-lataukseen soveltuva latausalusta. Toiminnallisuuden puolesta latausalustaan toivoisi vastaanotinta, jolloin esimerkiksi hiirtä varten ei tarvitsisi virittää erillistä vastaanotinta.

Hinnoittelun puolesta Pulsefire Dart on hyvinkin kohtuuhintainen. Samasta hintaluokasta tosin löytyy varteenotettavia kilpailijoita. Latausalustan ja hiiren yhteishinta nousee melko korkeaksi, mutta samalla se tarjoaa helppoutta hiiren lataamiseen. Latausalustan hankintaa puoltaa kuitenkin se, että sillä voi ladata muitakin laitteita kuin pelkästään HyperX:n oheislaitteita.

HyperX Pulsefire Dart

Hyvää

 • Akkukesto ilman led-valaistusta
 • Qi-lataus
 • Onnistunut muotoilu

Huonoa

 • Akkukesto led-valojen kanssa
 • Rullan pyörityksestä syntyvä ääni

ChargePlay Base Qi Wireless Charger

Hyvää

 • Qi-yhteensopivuus
 • Nopea lataus
 • Kahden laitteen samanaikainen lataus

Huonoa

 • Ei vastaanotinta HyperX:n oheislaitteille

Sisältö

 1. Johdanto
 2. Laite-esittelyt
 3. Käyttökokemukset
 4. Yhteenveto