Uusimmat

Acemagicin uusi läppäri säväyttää – näyttöpinta-alaa on todellakin riittävästi

Kuva: Acemagic

12.06.2024 18:51 Muropaketin toimitus

Kannettavien tietokoneiden kanssa töitä tekevät tietävät, että näyttöpinta-alasta voi joskus tulla ongelma. Acemagicilla on tähän ratkaisu.

Kiinalaisen tietotekniikkavalmistajan Acemagicin X1-kannettavassa on 14 tuuman näyttö 1080p-resoluutiolla, mutta lisääkin on tarvittaessa tarjolla. X1:ssä on tukevalla metallisella saranalla varustettu 14 tuuman 1080p-lisänäyttö, jonka voi kääntää kannettavan päänäytön takaa käyttäjän ihasteltavaksi.

Näyttö kääntyy tarvittaessa päänäytön vasemmalle puolelle. Jos näytölle puolestaan ei ole tarvetta, se pysyy huomaamattomana päänäytön takana.

Saranan käyttöiäksi Acemagic kertoo 300 000 käyttökertaa. Tom’s Hardware pääsi kokeilemaan kannettavaa, ja julkaisun mukaan lisänäytön kääntäminen ja käyttö tuntui hyvinkin luonnolliselta. Tiettävästi näytön lukitusmekanismissa käytetään jämäkkyyden lisäämiseksi magneetteja.

Tom’s Hardware kertoo kokeilunsa perusteella myös, että Acemagicin kaksoisnäyttö toimii paremmin kuin aiemmat vastaavat ratkaisut. Alla kuva kannettavasta.