UUSIMMAT

Acer esitteli uudet Swift 3- ja Nitro 5 -kannettavat

24.05.2019 08:55 | Muropaketin toimitus

Acerin uusista Swift 3- ja Nitro 5 -kannettavista löytyy AMD:n Ryzen-mobiilipiirit. Mikäli APU-piirin suorituskyky ei vastaa tarpeita, tarjolle tulee myös erillisnäytönohjaimella varustetut versiot.

Acer esitteli päivitetyt versiot Swift 3- ja Nitro 5 -kannettavista. Arkisempaan käyttöön ja kevyeen pelaamiseen tarkoitetut kannettavat ovat varustettu tammikuussa julkaistuilla AMD:n Ryzen-mobiilipiireillä. Vaikka Ryzen-APU-piiristä löytyy Vega-grafiikkaohjain, tarjolle tulee myös vaihtoehtoja jotka ovat varustettu erillisellä näytönohjaimella.

Swift 3 -kannettavassa prosessorina voi parhaillaan olla Ryzen 7 3700U, jonka TDP-arvo on 15 wattia. Jos energiatehokkuudesta haluaa tinkiä, vaihtoehtona on versio, joka on varustettu Radeon RX 540X -näytönohjaimella. Näyttönä kannettavassa toimii 14-tuumainen Full HD -näyttö, jossa käytetään IPS-paneelia.

Enemmän pelaamiseen kallellaan olevat Nitro 5 -kannettavat ovat varustettu parhaillaan Ryzen 7 3750H -mobiilipiirillä, jonka TDP-arvo on 35 wattia. Lisävääntöä graafiseen suorituskykyyn kaipaaville vaihtoehdoksi tulee versio, joka on varustettu Radeon RX 560X -näytönohjaimella. Nitro 5 -kannettavan näyttö on 15,6-tuumainen ja se on toteutettu IPS-paneelilla. Näytön resoluutio on sama Swift 3 -mallin kanssa, eli 1920 x 1080. Vaihtoehdot kattavat myös 144 hertsin virkistystaajuudellisen näytön version.

Acerin Swift 3 -kannettavien toimitukset alkavat heinäkuussa. Valmistajan suositushinnat alkavat 499 eurosta. Nitro 5 -kannettavat tulevat saataville niin ikään heinäkuussa. Nitro 5 -kannettavissa suositushinnat alkavat 849 eurosta.