UUSIMMAT

Acer julkaisi Swift 7 -tietokoneen ja julisti sen maailman ohuimmaksi kannettavaksi

09.01.2018 13:37 | Muropaketin toimitus

Acerin uusin 14-tuumainen Swift 7 -malli on tiedotteen mukaan vain 8,98 millimetriä paksu ja siihen on myös integroitu 4G LTE -modeemi.

Acer päivittää ennestään ohuen Swift 7 -kannettavan entistäkin litteämmäksi. Samalla koneen laitteistoa on päivitettyä. Koneeseen on valikoitunut seitsemännen sukupolven Core i7 -prosessori, mallia tarkentamatta. Prosessorin kaverina on kahdeksan gigatavua LPDDR3-muistia. Tallennustilaa koneessa on 256 gigatavua.

Liikkuvat ihmiset varmasti arvostavat koneeseen sisäänrakennettua Intelin XMM 4G LTE -modeemia. Koneesta löytyy paikka nanoSIM-kortille, mutta se tukee myös eSIM-teknologiaa, jota ei Suomessa ole otettu käyttöön. Luonnollisesti kone tukee myös langattomia 802.11ac-verkkoja. Akkukeston lupaillaan yltävän parhaimmillaan kymmeneen tuntiin.

Uuden version myötä koneen näyttö kasvaa edeltäjästään 14 tuumaan. Näytössä käytetään IPS-paneelia, ja siinä on Full HD -natiiviresoluutio.

Acerin uudet Swift 7 -tietokoneet tulevat saataville Euroopan markkinoille huhtikuussa ja valmistajan suositushinta niille on 1700 euroa.