Uusimmat

Acerilta tulossa Predator Helios 500 -pelikannettava Radeon RX Vega -näytönohjaimella ja Ryzen-prosessorilla

29.05.2018 19:33 Muropaketin toimitus

Acer on aikeissa tuoda markkinoille Predator Helios 500 -pelikannettavan poikkeuksellisesti AMD:n raudalla. Konepellin alle saadaan Ryzen 7 2700 -prosessori ja Radeon RX Vega 56 -näytönohjain.

Pelikannettavien saralla markkinoita dominoivat kannettavat, joista löytyy Intelin prosessori ja NVIDIAn näytönohjain. Acerilta on nyt kuitenkin tulossa Predator Helios 500 -pelikannettava, jossa prosessori ja näytönohjain on kilpailevasta leiristä.

AMD:n rautaan nojaavassa mallissa prosessorina on kahdeksanytiminen Ryzen 7 2700 -prosessori ja grafiikasta huolehtii Radeon RX Vega 56 -näytönohjain. AMD:n raudalla ahdetussa kannettavassa näyttö tukee myös AMD:n FreeSync-teknologiaa.

Näytönohjaimen tarkemmat speksit ovat vielä hämärän peitossa. Todennäköisesti kellotaajuuksien suhteen on jouduttu tekemään jonkinlaisia kompromisseja lämpötilojen vuoksi. Tarkemmat tiedot hinnoittelusta ja saatavuudesta ovat myöskin vielä vahvistamatta. Intelin prosessorilla ja NVIDIAn näytönohjaimilla varustetut versiot tulevat saataville kesäkuun puolessa välissä. Halvimmassa kokoonpanossa hinnat alkavat noin 2200 eurosta.