Adata esitteli langallisen XPG Primer -pelihiiren

11.06.2020 16:55 | Muropaketin toimitus

Symmetrisesti muotoiltu, mutta oikeäkätisille tarkoitetusta XPG Primer -pelihiirestä löytyy Pixartin PMW3360-anturi, joka kykenee korkeimmillaan 12000 DPI:n tarkkuuteen.

Adata kasvattaa XPG-pelibrändin oheislaitevalikoimaa. Tuorein lisäys valikoimiin on XPG Primer -pelihiiri. Muotoilultaan symmetrinen hiiri soveltuu lähinnä oikeakätisille, koska kylkinäppäimet ovat sijoitettu hiiren vasempaan kylkeen. Hiiri on varustettu myös runsaalla määrällä RGB-led-valoja.

Hiiren konepellin alta löytyy Pixartin optinen PMW3360-anturi, joka kykenee parhaillaan 12000 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille lupaillaan 20 miljoonan klikkauksen käyttöikää. Hiiren ulkomitat ovat 126 x 65,6 x 37,9 millimetriä ja paino 87 grammaa.

Hiiren hallinta onnistuu hiirestä löytyvillä näppäimillä. Anturille on määritetty kuusi eri tarkkuuta, joiden välillä käyttäjä voi vaihtaa näppäintä painamalla. RGB-led-valaistustilan vaihtamiseen on myös oma näppäimensä. Hiirestä löytyy kolme esiohjelmoitua valaisutoimintoa.

Adata ei paljastanut uuden hiiren hinnoittelua tai saatavuutta.