UUSIMMAT

Adata esitteli valovoimaiset Spectrix D60G DDR4 RGB -muistikitit

20.04.2019 18:35 Muropaketin toimitus

Spectrix D60G DDR4 RGB -muisteissa näyttävyys ja RGB-led-valaistus ovat päärooleissa. Poiketen monista kilpailijoistaan, riittää led-valaistusta reilusti myös muistikamman kyljille.

Adatan uusin tulokas muistikampakittien perheeseen on Spectrix D60G DDR4 RGB. Kampojen kerrotaan yhdistävän suorituskyky ja näyttävyys.

Näyttävyydestä ei ole ainkaan tingitty, sillä RGB-led-valaistus peittää alleen päällysosan lisäksi reilusti myös kylkiä. Kellotaajuuksien puolesta muistien lupaillaan yltävän ylikellotettuna parhaimmillaan 4133 megahertsin taajuuteen.

Spectrix D60G DDR4 RGB -muistit tulevat saataville kahden kamman kitteinä, jotka sisältävät kaksi 16-gigatavuista muistikampaa. Kellotaajuuksissa valittavina on 3000, 3200 ja 3600 megahertsiä. Edellä mainituista kahdessa ensimmäisessä käyttöjännite on 1,35 volttia ja jälkimmäisessä 1,4 volttia. Muistit tukevat XMP 2.0 -ylikellotustoimintoa.

RGB-led-valaistuksen hallinta onnistuu Adatan kehittämällä XPG RGB SYNC App Beta -ohjelmalla. Hallinta onnistuu myös Asuksen, MSI:n, Gigabyten ja Asrockin vastaavilla ohjelmilla.

Tässä vaiheessa Adata paljasti ainoastaan muistien speksit. Hinta ja saatavuus ovat vielä vahvistamatta.

Muropaketin uusimmat