UUSIMMAT

Adata XPG esitteli E-ATX-kokoluokan Cruiser Super -kotelon – tarjolla tilaa ja värikkyyttä

24.09.2021 10:12 Muropaketin toimitus

Adata XPG on suosiotaan hiljalleen kasvattava teknologiatuotteiden valmistaja. Nyt heiltä on tulossa myös XPG Cruiser  Super -tornikotelo.

Tilaa tarjoavan E-ATX-kokoluokan Cruiser Super on kooltaan 493 x 234 x 466 millimetriä. Sen ulkonäkö perustuu Adata XPG:n Exoskeleton-nimellä kutsumaan muotokieleen.

Kotelon yläosassa on magneettisella kiinnityksellä varustettu pölysuodatin ja kolme värikästä 120 millimetrin XPG Ventro ARGB -tuuletinta huolehtimassa viilennyksestä. Tuulettimien ilmansiirroksi kerrotaan 45,3 CFM äänenvoimakkuuden ollessa 23 desibeliä.

Väritehosteiden säätämiseen on oma painikkeensa, ja kotelon etuosassa on lasipaneeli, jonka läpi voi ihailla värikkäitä tuulettimia. Etuosa sallii luvatusti myös ilmavirtauksen koteloon.

Kotelon takaosasta löytyy kaksi 2,5 tuuman HDD-paikkaa tai kaksi SSD-paikkaa ja lisäksi telineestä kaksi 2,5 tai 3,5 tuuman HDD-paikkaa tai kaksi SSD-paikkaa . Kotelosta löytyy myös I/O-liitäntöjä kuten USB 3.1 Gen 2 Type-C ja audio. Hinta- tai saatavuustietoja ei vielä ole.

Muropaketin uusimmat