UUSIMMAT

Aerocool julkaisi persoonallisen Klaw-miditornikotelon

09.03.2019 09:11 | Muropaketin toimitus

Klaw-miditornikotelon etupaneelia koristaa kolme RGB-led-valonauhaa. Kotelon mukana toimitetaan kolme esiasennettua RGB-led-valaistua tuuletinta. Tunnelmavalaistusta pystyy säätämään mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. 

Aerocool julkaisi uuden vahvasti led-valaistukseen nojaavan Klaw-miditornikotelon. Huomion kerääjänä toiminee etupaneelin kolme RGB-led-nauhaa. Lisää RGB-nautintoa tarjoilee kolme esiasennettua tuuletinta, jotka ovat myös RGB-led-valaistuja. Valaistuksen säätäminen onnistuu I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä, kaukosäätimellä tai emolevyn ohjelmistolla.

Kotelon ulkomitoiksi kerrotaan 228 x 445,5 x 461 millimetriä. Ulkomitat sallivat asennettavaksi ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerille on asetettu 164 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 370 millimetrin pituusrajoitus.

Kookkaampia 3,5 tuuman kiintolevyjä varten kotelosta löytyy kaksi kelkkaa. Kelkkoihin voi halutessaan asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Pienempiä 2,5 tuuman asemia varten kotelosta löytyy neljä asennuspaikkaa edellä mainittujen kelkkojen lisäksi.

Kotelon katon puolelle sijoitetusta I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja HD Audio -liittimet kuulokkeita ja mikrofonia varten. Lisäksi paneelissa on säätönäppäin valaistusta varten.

Klaw-miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kotelon hinnat alkavat noin 70 eurosta.