Uusimmat

AeroCoolilta PC-kotelo kompakteihin kokoonpanoihin – noudattelee nykytrendiä

Kuva: AeroCool

17.05.2024 07:47 Muropaketin toimitus

AeroCool esitteli uuden, kompaktin Micro-ATX-kotelon. Siitä voi havaita joissakin muissakin koteloissa nähdyn tyylitrendin.

Kyseisen trendin myötä AeroCool Viewport Mini -kotelossa ei ole lainkaan pilaria tai muuta näköestettä vasemmassa etukulmassa. Sen sijaan kotelossa on panostettu lasipaneelien avulla mahdollisimman suureen näkyvyyteen kotelon sisälle.

AeroCool Viewport Mini -koteloon sopii Micro-ATX-emolevyn sijaan myös Mini-ITX-emolevy. Näytönohjain voi olla maksimissaan 35,5 senttimetriä pitkä. Coolerin korkeus voi puolestaan olla 16,5 senttimetriä korkea.

Kotelo viilenee kolmella 120 millimetrin ARGB-tuulettimella, jotka on esiasennettu koteloon. Yläosassa on tilaa 280-millimetriselle  nestejäähdytysratkaisulle. Tallennustilalle löytyy asemahäkki, johon mahtuu enintään kaksi asemaa (2,5 tai 3,5 tuumaa).

Etupaneelin liitäntöinä USB 3.0, USB 2.0 ja 4-napainen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Pöly pysyy kurissa suodattimilla, jollaiset löytyvät kotelon ala- ja yläosasta.

Kotelon mitat ovat 212 x 377,5 x 437 millimetriä. Tuote on saatavana mustana ja valkoisena vaihtoehtona. AeroCool ei vielä paljastanut hintaa.