UUSIMMAT

Alphacool esitteli Eisbaer LT -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät

22.02.2018 14:49 | Muropaketin toimitus

Uudet Alphacoolin Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmät ovat luonteva jatkumo aiemmalle Eisbaer-sarjalle. Nyt esitellyn sarjan jäähdyttimet ovat vain 25 millimetriä paksuja, mikä tarjoaa paremman yhteensopivuutta eri kotelomalleihin.

Alphacoolin Eisbaer LT -sarjan merkittävin muutos on jäähdyttimen paksuuden kutistaminen 25 millimetriin, sillä aiemmassa mallisarjassa vastaava mitta oli vielä 30 millimetriä. Edeltävän Eisbaer-sarjan tapaan kyseessä on AIO-vesijäähdytysjärjestelmä, mutta se on kuitenkin laajennettavissa esimerkiksi näytönohjaimelle. Vesijäähdytysjärjestelmässä olevista liittimistä löytyy G1/4-kierteet, joten järjestelmään voi halutessaan liittää myös muiden valmistajien osia.

Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmistä tulee aluksi saataville 120, 240 sekä 360 millimetrin jäähdyttimelliset versiot. Näistä mukana toimitettavista tuulettimista Eiswind 12 -mallin kierrosalueeksi ilmoitetaan 550-1700 RPM ja melutasoksi enintään 29 desibeliä. Prosessorikantatuki on huomattavan laaja:  Tuettuina ovat Intelin ja AMD:n kaikki nykyiset, ja myös hieman vanhemmat, prosessorikannat. AMD:n Threadripper-prosessoreille yhteensopivuutta ei kuitenkaan ole.

Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmät ovat tilattavissa Alphacoolin oman verkkokaupan kautta. Jälleenmyyjien valikoimiin järjestelmät saataneen pienellä viiveellä. Valmistajan verkkokaupassa hinnat pienikokoisimmasta suurimpaan ovat 80, 90 ja 105 euroa.