Alphacool julkaisi Eiswolf 2 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmän näytönohjaimille

07.08.2020 20:23 Muropaketin toimitus

Eiswolf 2 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmä sisältää kaiken näytönohjaimen jäähdytykseen tarvittavan. Ensimmäistä kertaa järjestelmä sisältää näytönohjaimen koko piirilevyn peittävän blokin.

Alphacoolin jäähdytysratkaisuihin saatiin uusi AIO-vesijäähdytysjärjestelmä. Eiswolf 2 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmä on näytönohjaimille tarkoitettu ratkaisu, joka sisältää ensimmäistä kertaa täysikokoisen näytönohjainblokin. Blokki jäähdyttää grafiikkapiirin ja muistien lisäksi myös virransyöttöä. Lisäksi järjestelmään on päivitetty DC-LT 2 -pumppu, jonka luvataan olevan hiljaisempi kuin yksikään edeltäjänsä.

Vesijähdytysjärjestelmässä käytetään Alphacoolilta tuttuja pikaliittimiä, joiden ansiosta järjestelmää voi laajentaa jäähdyttämään myös prosessoria.

Järjestelmästä tulee saataville kaksi eri versiota. Toinen on tarkoitettu Radeon RX 5700- ja Radeon RX 5700 XT -näytönohjainten referenssiversioille. Toinen versio on pyhitetty Nvidian GeForce RTX 2070-, RTX 2080- ja RTX 2080 Ti -näytönohjaimille sekä näiden Super-varianteille.

Uuden vesijäähdytysjärjestelmän toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan omassa verkkokaupassa hinta on versiosta riippumatta 194,89 euroa.