UUSIMMAT

Alphacool julkaisi ensimmäisen AIO-vesijäähdytysjärjestelmän Radeon VII -näytönohjaimille

03.05.2019 16:50 | Muropaketin toimitus

Alphacool Eiswolf 240 GPX Pro AMD Radeon VII M01

Alphacool Eiswolf 240 GPX Pro on ensimmäinen AMD Radeon VII -näytönohjaimille tarkoitettu AIO-vesijäähdytysjärjestelmä. Järjestelmää voi halutessaan laajentaa jäähdyttämään myös prosessoria.

Helmikuussa julkaistulle Radeon VII -näytönohjaimelle on saatu kevään mittaan ripotellen näytönohjainblokkeja. Alphacool on ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa näytönohjaimelle AIO-vesijäähdytysjärjestelmää.  Kyseessä on Alphacoolin Eisbaer Ready -järjestelmä, eli siihen voi helposti liittää toisen jäähdyttimen tai prosessoriblokin pikaliittimien avulla.

Näytönohjainblokki on koko näytönohjaimen kattava. Mukana toimitetaan myös takalevy, joka toimii osaltaan jäähdytysroolissa. Blokin pohjalevyn ja jäähdyttimen materiaalina on kupari. Nimensä mukaisesti jäähdytin asettuu 240 millimetrin kokoluokkaan ja sen todelliset mitat ovat 276 x 124 x 30 millimetriä.

Eiswolf 240 GPX Pro AMD Radeon VII M01 -vesijäähdytysjärjestelmien toimitukset ovat alkaneet. Alphacoolin omassa verkkokaupassa hinta on 189,95 euroa ilman toimitusmaksuja.