UUSIMMAT

Alphacool julkaisi Ice Grinder 240 GPX Pro AIO -vesijäähdytysjärjestemän Nvidian Turing-näytönohjaimille

06.09.2018 18:07 | Muropaketin toimitus

Alphacoolin Ice Grinder 240 GPX Pro on yhteensopiva GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjainten kanssa. Pikaliittimien ansiosta jäähdytysjärjestelmän voi liittää Alphacoolin Eisbaer AIO -vesijäähdytysjärjestelmän jatkoksi.

Alphacool julkaisi Nvidian Turing-arkkitehtuuriin perustuville referenssimalleille soveltuvan Ice Grinder 240 GPX Pro AIO -vesijäähdytysjärjestelmän. Yhteensopivuuslista laajentunee referenssimalleista näytönohjainten julkaisun jälkeen. Sama jäähdytysjärjestelmä sopii GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimille.

Vesijäähdytysjärjestelmän etuna on mahdollisuus yhdistää se letkuissa käytettävien pikaliittimien ansiosta prosessorin AIO-vesijäähdytysjärjestelmään. Yhteensopivat prosessorien vesijäähdytysjärjestelmät löytyvät Alphacoolin Eisbaer-sarjasta. Järjestelmän jäähdytin on 240 milimetrin malli. Järjestelmän suorituskykyä luonnehditaan tehokkaaksi, mutta tarkemmat yksityiskohdat jäävät tarkentamatta. Jäähdytin yksinään on 30 millimetriä korkea. Järjestelmän mukana toimitetaan myös takalevy, jonka kerrotaan auttavan lämmön johtamisessa pois piirilevyltä.

Ice Grinder 240 GPX Pro AIO -vesijäähdytysjärjestelmät ovat tilattavissa Alphacoolin verkkokaupan kautta. Jäähdytysjärjestelmän verollinen hinta on 179,95 euroa. Toimitusajaksi ilmoitetaan 2-3 viikkoa, joka myötäilee ensimmäisten RTX 2000 -sarjan näytönohjainten julkaisuaikataulua.

Muropaketin uusimmat