UUSIMMAT

Amazonin uusimmassa Echossa on myös näyttö

11.05.2017 11:09 |

Amazon laajentaa vauhdilla Alexa-älyapuriin perustuvaa tuoteperhettään. Nyt vuorossa on radikaalisti aiemmista ääniapureista poikkeava versio, sillä Amazon Echo Show -laitteessa on myös seitsentuumainen näyttö.

Kosketusnäytön avulla laitetta ja sitä kautta kodin IoT-laitteita voi ohjata helposti. Näyttöä voi hyödyntää myös elokuvien ja valokuvien katseluun tai käyttää sitä videopuheluihin. Puheluita varten laitteessa on myös oma viiden megapikselin kamera. Videopuhelut ovat ilmaisia, ja samalla Amazon julkisti ilmaiset äänipuhelut kaikkien Alexa-käyttäjien kesken.

Musiikkikäytössä Echo Show osaa rullata laitteella kuunneltavan kappaleen sanoja ruudulla. Laitteeseen on rakennettu myös yhteys joihinkin kodin kameraratkaisuihin. Esimerkiksi vauvakameran tai ovikellokameran kuvan saa tuotua Echo Shown ruudulle.

Amazon Echo Show on ennakkotilattavissa 229,99 dollarin hintaan, ja toimitusten luvataan alkavan kesäkuun 28. päivänä. Valitettavasti laite on virallisesti tarjolla vain Yhdysvaltojen markkinoilla.

Muropaketin uusimmat