UUSIMMAT

AMD paljasti uudet Radeon Software Crimson ReLive -ajurit

08.12.2016 16:00 | Muropaketin toimitus | 5

amd-radeon-software-splash-20161207

AMD julkaisi viime vuoden lopulla ajureilleen uuden Radeon Software -brändäyksen Crimson Edition -lisänimellä. Vuosi on pian vaihtumassa, ja nyt on aika uuden lisänimen, Crimson ReLive Editionin. Uudet ajurit tuovat mukanaan luonnollisesti parempaa suorituskykyä.

Radeon Software Crimson ReLive Edition -ajureiden myötä AMD kertoo tekevänsä 25 % enemmän manuaalista laadunvalvontaa ja testausta verrattuna Crimson Edition -ajureihin. Osa lisätystä testauksesta osuu kahteen uuteen testikategoriaan: VR-testaukseen käytännönsovelluksissa sekä simuloituihin reaalimaailman käyttötilanteisiin.

AMD:n mukaan uudet Crimson ReLive Edition -ajurit tuottavat Radeon RX 480 -näytönohjaimella Ashes of the Singularity-, Batman: Arkham Knight-, Deus Ex: Mankind Divided-, Shadow of Mordor- ja Overwatch-peleissä 4-8 % parempaa suorituskyä, kuin näytönohjaimen julkaisuajurit.

Tervetullut parannus lienee myös uusi asennusohjelma, joka tuo mukanaan NVIDIAlta tutun mahdollisuuden suoraan puhtaaseen asennukseen ilman, että käyttäjän tarvitsee erikseen poistaa vanhoja ajureita alta. Ajureihin on lisäksi integroitu uusi, suora kanava antaa palautetta ajureiden laadusta, sekä äänestää uusista ominaisuuksista.

amd-radeon-software-crimson-relive-performance-20161207

amd-radeon-software-crimson-relive-quality-assurance-20161207

Keskustelu

Upeesti tehty diagrammi. Pylväs kasvaa yli kaksinkertasesti, eli 8% lisää.

jal8eni

Upeesti tehty diagrammi. Pylväs kasvaa yli kaksinkertasesti, eli 8% lisää.

Olin tulossa kiroamaan samaa!

offtopicia… Ei ihme ettei Polariksista ollut haastamaan Nvidian suorituskykyisimpiä Pascaleita, kun ei AMD:lta onnistu edes pylväiden piirtäminen. :D
Vai onko yhtiön sisällä piirrelty juurikin näitä pylväitä suunnitteluvaiheessa ja katsottu että "vautsi, onpa saatu paljon lisää suorituskykylisäystä edelliseen sukupolveen".

290X:llä muistin kellottaajuus jumittaa 150Mhz, wattmannista ei saanut säädettyä mihinkään suuntaan. Ei ainakaan ko ohjaimella kannata päivittää.

samthing

290X:llä muistin kellottaajuus jumittaa 150Mhz, wattmannista ei saanut säädettyä mihinkään suuntaan. Ei ainakaan ko ohjaimella kannata päivittää.

Samaa teki täällä samalla kortilla! Aluksi ei ongelmaa ilmennyt, mutta kun koneen käynnisti kylmilteen pysyivät muistien kellot 150mhz. Ei vaikuttanut afterburnerillakaan vaihtaminen ja kun koneen restarttasi, toimivat joka kerta normaalisti… ainoastaan ilmeni sen jälkeen kun oli painanut winukasta shutdownia.

Pitänee pysyä edellisissä ajureissa.

Muropaketin uusimmat