AMD ja NVIDIA päivittivät pelikylkiäisiään

25.08.2016 16:34 | Petrus Laine

Deus Ex: Mankind Divided

AMD ja NVIDIA tarjoavat perinteisesti lähes poikkeuksetta jonkinlaisia kylkiäisiä tuotteidensa kaveriksi. Nyt molemmat yrityksistä ovat julkaisseet uudet kylkiäispaketit; AMD prosessoreilleen ja NVIDIA näytönohjaimilleen.

AMD tarjoaa kaikille 6- tai 8-ytimisen FX-sarjan prosessorin ostaville jatkossa kaupan päälle vasta julkaistun Deus Ex: Mankind Divided -pelin. AMD:n kampanja kestää marraskuun 14. päivään asti, ja sen on epäilemättä tarkoitus saada tyhjennettyä varastot loput FX-prosessorit ennen Zen-arkkitehtuuriin perustuvien prosessoreiden julkaisua. Voit lukea lisää kylkiäispaketista ja sen ehdoista AMD:n sivuilta.

Paragon

NVIDIAn uusi kylkiäispaketti on puhtaasti virtuaalinen. Yhtiö tarjoaa GeForce 10 -sarjan näytönohjaimen tai saman sarjan näytönohjaimella varustetun kannettavan ostajille erilaisia bonuksia Paragon-peliin. Pakettiin kuuluvat 1000 Paragon -pelirahaa, seitsemän Master Challenge -haastetta, joista saa puolestaan muita palkintoja peliin, ja lopuksi Snakebite Murdock- ja War Chief Grux -skinit pelihahmoille. NVIDIAn mukaan kylkiäispaketin arvo on 115 dollaria. Voit lukea tarjouksesta lisää NVIDIAn sivuilta.