AMD julkaisi juhlavuoden mallit Ryzen 7 2700X -prosessorista ja Radeon VII -näytönohjaimesta

30.04.2019 11:12 | Muropaketin toimitus

AMD 50 anniversary

Ryzen 7 Gold Edition -prosessorin ja Radeon VII Gold Edition -näytönohjaimen kylkiäisiksi tarjotaan kaksi peliä, T-paita ja Lisa Su:n nimikirjoituksella varustettu tarra. Nimikirjoitus löytyy myös prosessorin lämmönlevittäjästä. Näytönohjain eroaa alkuperäisestä mallista punaisella värillään.

AMD juhlistaa 50-vuotista matkaansa julkaisemalla Gold Edition -versiot Ryzen 7 2700X -prosessorista ja Radeon VII -näytönohjaimesta. Speksien osalta kummassakaan ei tapahdu muutoksia. Muutokset ovat kosmeettisia ja pääpaino on kylkiäisissä. Ryzen 7 2700X Gold Edition -prosessorista juhlaversion tekee lämmönlevittäjään kaiverrettu Lisa Su:n nimikirjoitus. Radeon VII Gold Edition -näytönohjaimessa jäähdytysratkaisun koteloinnin väritys on alkuperäisen harmaan sijaan punainen.

Juhlavuoden kunniaksi AMD tarjoaa oheistuotepakettia, jossa on mukana The Division 2 -pelin Gold Edition -versio sekä World War Z -peli. Pelien lisäksi paketissa on AMD50-teemainen T-paita ja Lisa Su:n nimikirjoituksella varustettu tarra. Pelit ja niiden lisäsisällöt ovat kampanjan aikana saatavilla myös joidenkin muiden AMD-tuotteiden ohessa. T-paita ja nimikirjoitustarra tarjotaan vain yllä mainittujen komponenttien erikoisversioiden ostajille.

AMD Ryzen 2700X Lisa Su

AMD 50 anniversary bundle

Ryzen 7 2700X Gold Edition -prosessorien ja Radeon VII Gold Edition -näytönohjainten toimitukset ovat alkaneet. Prosessorin suositushinnaksi on asetettu 329 dollaria ja näytönohjaimen hinnaksi 699 dollaria. Kylkiäispaketteja on saatavilla vain tietyiltä jälleenmyyjiltä, AMD kertoo sivuillaan suomalaiseksi jälleenmyyjäksi tällä hetkellä ProShopin.