UUSIMMAT

AMD julkaisi juhlavuoden mallit Ryzen 7 2700X -prosessorista ja Radeon VII -näytönohjaimesta

30.04.2019 11:12 | Muropaketin toimitus

AMD 50 anniversary

Ryzen 7 Gold Edition -prosessorin ja Radeon VII Gold Edition -näytönohjaimen kylkiäisiksi tarjotaan kaksi peliä, T-paita ja Lisa Su:n nimikirjoituksella varustettu tarra. Nimikirjoitus löytyy myös prosessorin lämmönlevittäjästä. Näytönohjain eroaa alkuperäisestä mallista punaisella värillään.

AMD juhlistaa 50-vuotista matkaansa julkaisemalla Gold Edition -versiot Ryzen 7 2700X -prosessorista ja Radeon VII -näytönohjaimesta. Speksien osalta kummassakaan ei tapahdu muutoksia. Muutokset ovat kosmeettisia ja pääpaino on kylkiäisissä. Ryzen 7 2700X Gold Edition -prosessorista juhlaversion tekee lämmönlevittäjään kaiverrettu Lisa Su:n nimikirjoitus. Radeon VII Gold Edition -näytönohjaimessa jäähdytysratkaisun koteloinnin väritys on alkuperäisen harmaan sijaan punainen.

Juhlavuoden kunniaksi AMD tarjoaa oheistuotepakettia, jossa on mukana The Division 2 -pelin Gold Edition -versio sekä World War Z -peli. Pelien lisäksi paketissa on AMD50-teemainen T-paita ja Lisa Su:n nimikirjoituksella varustettu tarra. Pelit ja niiden lisäsisällöt ovat kampanjan aikana saatavilla myös joidenkin muiden AMD-tuotteiden ohessa. T-paita ja nimikirjoitustarra tarjotaan vain yllä mainittujen komponenttien erikoisversioiden ostajille.

AMD Ryzen 2700X Lisa Su

AMD 50 anniversary bundle

Ryzen 7 2700X Gold Edition -prosessorien ja Radeon VII Gold Edition -näytönohjainten toimitukset ovat alkaneet. Prosessorin suositushinnaksi on asetettu 329 dollaria ja näytönohjaimen hinnaksi 699 dollaria. Kylkiäispaketteja on saatavilla vain tietyiltä jälleenmyyjiltä, AMD kertoo sivuillaan suomalaiseksi jälleenmyyjäksi tällä hetkellä ProShopin.

Muropaketin uusimmat