AMD julkaisi kiusoittelukuvan Radeon RX 6000 -sarjan näytönohjaimesta

16.09.2020 10:31 | Muropaketin toimitus

Julkaistun kuvan lisäksi näytönohjaimesta luotiin 3D-versio Fortnite-peliin, jossa pelaajat ovat päässeet tutustumaan kortin ulkoiseen olemukseen.

AMD nostattaa hypeä tulevien Radeon RX 6000 -näytönohjainten saralla. Se julkaisi kiusoittelukuvan oletetusta lippulaivamallista. Kuva ei paljasta muuta kuin sen, että referenssimallin jäähdytysratkaisuun kuuluu kolme tuuletinta ja se, että näytönohjain vie kaksi lisäkorttipaikkaa. Kuva vahvistaa samalla, että näytönohjaimen lisävirran tarpeesta huolehditaan kahdella 8-pinnisellä lisävirtaliitännällä.

Kortin ulkoiseen olemukseen pääsee tutustumaan myös Fortnite-pelin treasure-hunt -kartassa, josta löytyy kiusoittelukuvassa esiintyvän näytönohjaimen 3D-malli. Mikäli 3D-renderöinti pitää paikkansa, näytönohjaimesta löytyy yksi HDMI-liitäntä, kaksi DisplayPort-liitäntää ja USB-C -liitäntä.

Toistaiseksi uuden sukupolven näytönohjaimista ei ole tihkunut tarkempia yksityiskohtia vuotojen muodossa. Tässä kohtaa ei tiedetä, onko AMD paljastamassa lokakuun lopussa useamman kuin yhden näytönohjaimen.

Näytönohjaimen 3D-versiota pääsee ihailemaan oheiselta videolta.