UUSIMMAT

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.4 -näytönohjainajurit

29.01.2020 08:39 | Muropaketin toimitus

Uudet näytönohjainajurit tuovat mukanaan tuen Warcraft 3 Reforged- ja Journey to the Savage Planet -peleille. Lisäksi luvassa on bugien korjauksia.

AMD julkaisi tammikuun loppuun vielä Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.4 -näytönohjainajurit, jotka lisäävät tuen juuri julkaistulle Warcraft 3 Reforged- ja Journey to the Savage Planet -peleille.

Warcraft 3:n uusioversion suhteen luvataan myös optimointia, sillä uusimmilla ajureilla Radeon RX 5700 XT -näytönohjamille luvataan parhaimmillaan 11 prosenttia parempaa suorituskykyä, kun verrokkina on edelliset tammikuussa julkaistut ajurit. Lisätarkennuksena on vielä, että suorituskykyparannus on todennettu high-asetuksilla.

Uudet ajurit korjaavat Red Dead Redemption 2 -pelissä havaitut grafiikkahäiriöt, joita ilmeni käyttäessä Vulkan-rajapintaa. Korjausta luvataan myös bugiin, joka aiheutti pelien kaatumista tai jäätymistä, kun käytössä oli Radeon Image Sharpening ja Vulkan-rajapinta. Ongelma ilmeni vaihtaessa sovelluksesta toiseen.

Uusimmat näytönohjainajurit saa päivitettyä Radeon Software -ohjelman kautta. Vaihtoehtona on manuaalinen lataus ja asennus, jota varten asennuspaketit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Samalla sivulla on tuorein lista vielä ratkaisemattomista tunnetuista bugeista.