UUSIMMAT

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 -näytönohjainajurit

24.04.2020 12:20 | Muropaketin toimitus

Uusien näytönohjainajureiden myötä Gears Tactics- ja Predator Hunting Grounds -pelit saavat tuen. Lisäksi luvassa on reilusti bugikorjauksia.

Huhtikuun lähestyessä loppuaan AMD julkaisi vielä uudet Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 -näytönohjainajurit. Ajurit lisäävät tuen juuri julkaistavalle Predator Hunting Grounds -pelille sekä 28. päivä huhtikuuta julkaistavalle Gears Tactics -pelille.

Ajurit korjaavat reilulla kädellä aiemmin havaittuja bugeja. Ajurit lupailevat korjauksen muun muassa useampaan Radeon RX Vega -näytönohjaimia vaivanneeseen bugiin. Korjausta luvataan niin ikään bugiin, joka aiheutti järjestelmän kaatumista tai jäätymistä, kun Netflixin sisältöjä katsottiin Edge-selaimella. Korjauksen saa myös bugi, joka aiheutti satunnaista pelin kaatumista pidemmissä Overwatch-pelisessioissa.

Uusimmat ajurit saa päivitettyä Radeon Software -ohjelman avulla. Manuaalista asennusta varten asennuspaketit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Samalla sivulla on täydellinen listaus korjatuista bugeista, mutta myös lista tunnetuista bugeista, joihin ei ole saatu vielä korjausta.