AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 beta -ajurit

31.08.2018 08:52 | Muropaketin toimitus

Uusimmat ajurit parantavat suorituskykyä Strange Brigade -pelissä ja lisäävät tuen F1 2018 -pelille. Myös aiemmissa ajuriversioissa ilmenneitä bugeja on korjattu.

AMD antaa selvästi arvoa Strange Brigade -pelille. Aiemmin tällä viikolla peliä varten julkaistiin omat ajurit, joiden keskeinen sisältö oli tuen laajentaminen itse pelille. Nyt julkaisuvuorossa ovat Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 beta -näytönohjainajurit. Ajurit sisältävät edelleen tuen Strange Brigade -pelille, mutta niiden kerrotaan myös parantavan pelin suorituskykyä muutamilla prosenteilla käytettäessä Radeon RX Vega 64- ja RX 580 -näytönohjaimia. Lisäksi ajurit sisältävät tuen F1 2018 -pelille.

Ajureiden luvataan korjaavan Far Cry 5 -pelissä ilmenneet grafiikkahäiriöt, jotka ilmenivät HDR10-asetuksen ollessa aktiivisena. Korjaus luvataan niin ikään samassa pelissä ilmenneille jäätymisille. Call of Duty: Black Ops 4 -pelissä ilmenneet Radeon FreeSyncin häiriöt ovat myös korjausten piirissä. Ajurit korjaavat bugin, joka on aiheuttanut joissakin peleissä epävakautta ja tökkimistä, kun FRTC (Frame Rate Target Control) ja Instant Replay ovat olleet samanaikaisesti aktiivisena.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.2 beta -näytönohjainajurit saa asennettua Radeon Software -ohjelman kautta. Ajurit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Samalta sivulta löytyy ajureiden tarkempi muutosloki.